Budući kralj!

Princ George sa samo osam godina mora voditi dvostruki život, isplivali detalji sakriveni od očiju znatiželjnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ George se od malih nogu mora pripremati za ulogu kralja koja ga čeka jednog dana.

Maleni princ George od prvog dana rođenja nalazi se u središtu pozornosti britanske, ali i svjetske javnosti i to od trenutka kada su se njegovi roditelji princ William i Kate Middleton pojavili s njim ispred londonske bolnice u kojoj je rođen prije osam godina.

Pogledaj i ovo Princ William, Kate Middleton i princ George vidite li vi što nedostaje? Netko se dobro poigrao s božićnom čestitkom Williama i Kate, ali svi se pitaju kako oni nisu primijetili tako očite detalje prije puštanja u javnost!

George se nalazi na trećem mjestu u redu za kraljevski tron i budući je monarh, no njegovi se roditelji ipak trude omogućiti mu što normalniji život za jednog dječaka, barem unutar njihova četiri zida i u najprivatnijm trenucima skrivenima daleko od očiju znatiželjnika.

Detalje njegova života otkrio je kraljevski biograf Robert Lacey u knjizi "Battle of Brothers", koji tvrdi da je George tek nedavno, sa sedam godina shvatio da će jednog dana postati kraljem svoje zemlje.

"William nikada nije otkrio javnosti kako je i kada objasnio sinu da će jednog dana i on biti kralj, no nagađa se da je to bilo u ljeto 2020. godine, negdje oko Georgeovog sedmog rođendana. Tada su mu roditelji malo pobliže pojasnili sve o njegovoj budućnosti i što ona nosi", tvrdi Lacey.

Kao i svi njegovi prethodnici George se već priprema za svoju buduću ulogu, ali sada je otkriveno i kako se bavi poslovima uobičajenima svojim vršnjacima pa tako sam posprema svoj krevet svakog jutra, a u školi ga nitko ne oslovljava s titulom princa već ga zovu George Cambridge.

Svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva veliko zanimanje, a mnogi ostanu raznježeni njegovom spontanošću i jednostavnošću, baš kao što je to bilo na nedavno održanoj nogometnoj utakmici Engleske i Njemačke na stadionu Wembley kamo je stigao s roditeljima.

Lacey piše i kako je George prema tvrdnjama njemu bliskih osoba postao samouvjereni dječak koji sve oko sebe osvaja samouvjerenošću i nastupom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shasha Cui Shasha Cui Shasha Cui Janko Popović Volarić, Shasha Cui +13 Shasha Cui Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene