svaka čast!

Pogledajte zašto svi bruje o bicepsima španjolske kraljice, a oduševila je i načinom na koji se izvukla iz neugodne situacije

Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 3 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Letizia - 2 Kraljica Letizia - 4 Kraljica Letizia - 1 Kraljica Letizia (Foto: Profimedia) Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 5 Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 4 Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 3 Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 1 Kraljice Letizia i Sofia (Foto: Getty) - 2 +0 Kraljica Letizia - 3 Galerija

Kraljica Letizia u haljini bez rukava pokazala je nevjerojatno mišićave ruke, a oduševila je i potezom prema ženi koja je bila isto odjevena kao ona.

Španjolska kraljica Letizia ovog tjedna prisustvovala je sastanku Kraljevskog odbora Savjeta za osobe s invaliditetom u Meridi.

Tamo se pojavila u crno-bijeloj haljini bez rukava, u kojoj je otkrila jake bicepse koji su postali top tema u medijima i na društvenim mrežama. Očigledno je da kraljica održava liniju redovitom tjelovježbom, što se vidi i na njezinim vitkim, ali i mišićavim nogama.

Ono čime je također oduševila javnost jest način na koji se izvukla iz potencijalno neugodne situacije. Naime, Letizia je na svečanosti uručila nagradu ženi koja je nosila istu haljinu kao ona, a obje su se zbog toga od srca nasmijale te su se i zagrlile.

Prošli mjesec svijet su obišle njezine fotografije s princem Charlesom, koji ju je s veseljem dočekao u Buckinghamskoj palači te ju je pozdravio poljupcima u ruku i obraz.

Zanimljivo je da je, prije nego što je postala kraljica Španjolske, Letizia bila "obična pučanka" i radila je kao novinarka za CNN. Iza sebe ima i propali brak s piscem Alonsom Guerrerom Perezom.

Nedugo nakon razvoda upoznala je princa Felipea, s kojim je ispočetka skrivala romansu jer je bilo neobično da se nasljednik španjolske krune oženi ženom bez plemićkog podrijetla, a kamoli razvedenicom, pa su njihove zaruke koje su objavljene 1. studenog 2003. mnogima bile veliko iznenađenje.

Vjenčanje se održalo šest mjeseci kasnije i bilo je prvo kraljevsko vjenčanje održano u Madridu u posljednjih sto godina. Sretni par danas slovi kao jedan od najljepših kraljevskih parova svijeta, a zajedno su dobili i dvije kćeri.

Felipe je svojeg oca na prijestolju naslijedio 2014., kada su on i Letizia postali kralj i kraljica Španjolske, a time je ova bivša novinarka postala prva građanka koja je postala vladarica te slavne nacije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans - 10 Luke Evans - 9 Luke Evans - 8 +15 Luke Evans - 7 Zanimljivosti Glumac poznat po isklesanom tijelu pokazao novog dečka, ovog puta izbor je pao na zgodnog grafičkog dizajnera

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Natalija Prica Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 2 +1 Natalija Prica - 1 Celebrity Dobro raspoložena Natalija Prica u javnosti poslije dugo vremena, pogledajte s kim se zabavljala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene