Među rijetkima...

Najveća seks-bomba 20. stoljeća odbila je slavnog serijskog preljubnika koji je zaveo niz ljepotica - ali ne i nju

Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: AFP) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) JFK i Jackie Kennedy (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Jackie Kennedy (Foto: AFP) +3 Sophia Loren (Foto: Profimedia) Galerija

Sophia Loren bila je među rijetkim glumačkim divama koje nisu spavale s bivšim američkim predsjednikom Johnom F. Kennedyjem.

Poznato je da jedan od najvećih zavodnika ljepotica 20. stoljeća nije neki holivudski frajer niti slavni pjevač, već političar nevjerojatne karijere i tragične smrti - John F. Kennedy. Šarmer bez premca uz sebe je imao ženu za kojom su muškarci uzdisali, Jackie Kennedy, no ona mu nije bila dovoljna - pa je ljubio gotovo svaku na koju je naišao. 

Pogledaj i ovo showbuzz sve ispričala O aferi holivudskih legendi šuška se već desetljećima, a glumačka ikona sada je otkrila što se zaista zbivalo između njih

Kroz plahte bivšeg predsjednika SAD-a tako su se navodno provaljale i velike zvijezde tadašnjice Audrey Hepburn, Gene Tierney, Angie Dickinson pa i Marilyn Monroe - no ne i Sophia Loren. Jedna od rijetkih glumica koja je sve nasrtaje pohotnog političara odbila. 

Svi ovi detalji zapravo su informacije iz knjige Christophera Andersena koja prati zakulisne igre i igrice Bijele kuće tog vremena, ali i ljubavne avanture ubijenog predsjednika. 

Andersen otkriva da je Kennedy navodno komentirao Audrey Hepburn kao nevjerojatnu ljubavnicu koja je ispod vanjskog izgleda slatkice imala jako zločestu, seksi stranu koja bi se probudila tek u spavaćoj sobi. Kennedy je stoga često pozivao Hepburn u svoje privatne odaje, dok bi Jackie pazila na djecu u drugom krilu zgrade. 

Ta intenzivna tajna veza trajala je mjesecima, a čar je bila pojačana time što javnost nije ni slutila da bi pristojna i uvijek elegantna Audrey zapravo mogla spavati s oženjenim muškarcem i još k tome predsjednikom. 

No nije Audrey jedina koja je poklekla pred strastvenim predsjednikom. Glumica Angie Dickinson u svojim je memoarima otkrila da je njezin prvi seks s Kennedyjem bio seks njezina života, iako je trajao samo sedam minuta. 

Britanska glumica Jean Simmons također je nakon Kennedyjeve smrti medijima ispričala kako je jednom prilikom gotovo provalio kroz njezina hotelska vrata jer nije mogao čekati da spava s njom. Svi svjedoci tog vremena slažu se da John F. Kennedy nije prihvaćao "ne" kao odgovor te bi morao imati svaku koju je poželio - no s jednom nije uspio. 

Njegova bi taktika bila umaranje djevojke koju je želio. Toliko bi ju salijetao dok ne bi popustila, a jedino je seksi Talijanka Sophia Loren uspjela izbjeći ulazak u predsjednikov krevet. Nakon što ju je dva puta pokušao zavesti, Sophia je odlučno odbrusila Kennedyju, nakon čega je odustao od nje i okrenuo se drugim ljepoticama koje su pružale manje otpora. 

Sophia je imala 24 godine kada je odbila Kennedyja, a upravo je bila odbila i bračnu ponudu kolege glumca Caryja Granta. 

Među Kennedyjevim je ljubavnicama bila i slavna Marilyn Monroe, seks-simbol ere. Veza Marilyn i J.F.K.-a najviše je zabrinjavala Jackie, koja je bila svjesna toga u kojoj je mjeri suprug vara. Naime, Marilyn je bila najveća zvijezda tadašnjice, a bila je povezana i s mafijom, pa je prvu damu Amerike itekako zabrinjavalo što joj se muž lakomisleno spetljao s platinastom plavušom. 

No na kraju ga nije mafijaško podzemlje došlo glave, već atentator u Teksasu koji mu je oduzeo život dok je bio na vrhuncu slave i karijere. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +7 Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Sandra pozirala u ultrakratkoj suknji i naglasila nikad tanji struk: "Zasjenila si toranj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene