Mamila poglede

Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

Sistine Stallone Sistine Stallone Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer Sistine Stallone - 4 Sistine Stallone - 3 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine i Sophia Stallone (Foto: Instagram) +7 Sistine Stallone (Foto: Instagram) Galerija

Sistine Stallone snimljena je u šetnji s nepoznatnim muškarcem, a za tu je priliku preskočila grudnjak.

Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin nedavno su proslavili 25. godišnjicu braka i ponosni su roditelji triju kćeri, od kojih se jedna ovih dana našla u centru pozornosti.

Pogledaj i ovo showbuzz slavni tata ih podržava Odmor ne može proći bez seksi snimanja: Zgodne sestre u minijaturnim bikinijima zabavljale prolaznike

24-godišnja Sistine Stallone snimljena je u šetnji njujorškim ulicama s nepoznatim muškarcem, a za nju je odlučila preskočiti grudnjak ispod topića koji je nosila, što se primijetilo na prvi pogled. Dvojac se nije previše obazirao na paparazze koji su ih uočili, već su nastavili svojim putem držeći se za ruke.

Osim Sistine, Sylvester ima 26-godišnju kćer Sophiju te 20-godišnju Scarlet, a sve su prava atrakcija gdje god bile te svojim pojavama uspješno zasjenjuju slavnog oca.

To im naročito polazi za rukom na plažama, na kojima osvajaju u minijaturnim bikinijima i pokazuju svoja besprijekorna tijela, a njima se vole pohvaliti i na društvenim mrežama. Njihovi obožavatelji zaključili su da su ljepotu naslijedile od majke Jennifer Stallone, umirovljene manekenke s kojom je glumac u braku od 1997. godine.

Za razliku od legendarnog glumca, supruga i kćeri nisu opsjednute estetskim zahvatima. On je pak s time počeo prije desetak godina, no već je na prvi pogled jasno da je pretjerao i mnogi se pitaju što mu je to trebalo.

Sistine je odlučila krenuti očevim stopama, pa je na filmskom platnu debitirala 2019. godine u horor-filmu "Pakao pod morem 2", ove je godine snimila i film "Ponoć u Switchgrassu", a okušala se i u modnom svijetu poput majke.

Inače, obitelj Stallone prije tri godine uživala je i na našoj obali. Posjetili su Dubrovnik, Hvar i Vis, a ljepote Hrvatske dijelili su i na društvenim mrežama, na kojima ih prati nekoliko milijuna ljudi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 3 Coleen Rooney - 4 Coleen Rooney - 1 +7 Coleen i Wayne Rooney Celebrity Njezin opušteni potez s plaže dokaz je da je ne brinu zli komentari zbog muža preljubnika, koji joj je i ovaj put pravio društvo

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +2 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik objavila fotke u zanimljivom crvenom badiću, zbog jedne je stvari dobila posebnu pohvalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene