''sritna dica!''

Woody Harrelson razveselio Severinina sina, pjevačica objavila fotku i otkrila o čemu je riječ!

Severina Severina Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina Vučković Severina Severina Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +18 Severina Vučković Galerija

Severina se putem Instagrama pohvalila da je glumac Woody Harrelson razveselio njezina sina, ali i ostale mališane koji su se našli na Korčuli u istom trenutku.

Pjevačica Severina putem priče na Instagramu pohvalila se da se susrela s Woodyjem Harrelsonom i ostatkom ekipe, ali i da je američki glumac razveselio njezina sina svojim autogramom. 

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Mama, mama dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venom-u", napisala je Sevka u nastavku ispod slike na kojoj je papir s autogramom stajao na stolu.

Severina i njezino društvo sreli su holivudske glumce u Vrnik Arts Clubu na Korčuli, a fotografije je podijelila splitska fotografkinja Sonja Dvornik.

I pjevačica je podijelila fotografije vesele skupine mališana koji su se također slikali s legendarnim glumcima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bože, kakva srića dici. Vidili su Chris Rocka i Woody Harrelsona, barbu iz Venom-a... Moje prijateljice su vidile Matthew McConaugheya i Puff Diddya. Ja sam #TeamMatthew, a vi? Pardon, možda sam ipak malo više #TeamWoodyHarrelson", našalila se Sevka.

A pratitelji su odmah komentirali: "Sritna dica", "Kakva ekipa", "Vidi kako je ponosan i sritan".

Ovih dana Severina također uživa na Korčuli sa sinom, a s njima su i njezine prijateljice.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 1 +19 Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 2 Zanimljivosti Ljupka Gojić Mikić navela je Rozgu i Ninu da joj se jave ispod ove fotke u badiću neobičnog izreza!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić Goran Belošević i Ecija Ivušić - 6 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 7 +15 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 4 Celebrity Ecija Ivušić objavila niz seksi fotografija koje nije javno odolio prokomentirati ni njezin poznati zaručnik

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene