Užasna strahota

Najveća životna tragedija nedavno preminulog pjevača omiljenog u regiji stravična je priča koju nikad nije prebolio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestru narodnog pjevača Džeja Ramadanovskog 2003. godine oteo je sin njegove druge sestre, godinu kasnije pronađeno je njezino tijelo.

Proteklog vikenda regiju je šokirala iznenadna smrt pjevača narodne glazbe Džeja Ramadanovskog koji je premio u svom domu 57. godini.

Pogledaj i ovo Džej Ramadanovski - 4 tragedija koju nije prebolio Snima se film o legendi narodne glazbe u kojem će biti ispričana i najbolnija priča iz njegova života

U Srbiji je bio poznat kao kralj kavana i ostat će zapamćen po hitovima "Nedelja", "Sunce ljubavi", "Ugasila si me", "Imati pa nemati", "Slavija", "Zrno mudrosti" i mnogim drugima, a glumio je filmu Lepe Brene "Hajde da se volimo 2".

Manje je poznato da je njegov život obilježila velika tragedija kada je 2003. godine u Crnoj Gori nestala njegova sestra Šeherezada, piše srpski Alo.

Njezino tijelo pronađeno je tek godinu dana kasnije, u crnogorskom Šušnju nedaleko od Bara, a najbolnije za pjevača bilo je to što je naručitelj ubojstva bio njegov nećak, sin njegove najstarije sestre.

Džej se tada za časopis "Revija 92" otvorio o smrti koja ga je strašno potresla i obilježila njegov život.

"Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog ljeta u kolovozu, kada je iz Italije, gdje je živjela, svojim autom krenula za Beograd. Mjesecima smo njezin muž Talijan i ja pokušavali saznati gdje je. Nagađali smo da je oteta i je li uopće živa. Istragu je proveo i Interpol, ali nikakvih dokaza koji bi razriješili misterij nije bilo", pričao je tada Džej.

Tek kada se vratio s turneje po SAD-u, do njega je došla vijest da mu je sestra Šeherezada ubijena, kao i da je krivac član njegove obitelji.

"Šeherezadino ubojstvo dugo je planirano i smišljeno izvedeno. Naručitelj ubojstva je naš nećak, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlasti da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10 tisuća eura. Napravio je još neke muljaže i da bi sve to prikrio, odlučio ju je ubiti. Dojmovi su još stravičniji jer su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Nećak je saznao kada ona stiže trajektom u luku Bar, otišao ju je pričekati, ali umjesto da je sigurno dovede kući, u Srbiju, priredio joj je zamku. Ubojstvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili" ispričao je Džej.

Kada je tijelo pronađeno, policija je pozvala rodbinu da je identificira. Džej ju je, kako je rekao, odmah prepoznao po jednom detalju.

"Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvijek nosila", rekao je pjevač.

Džej je rođen u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji podrijetlom iz Makedonije. Glazbom se počeo baviti krajem osamdesetih godina, a devedesetih je stekao slavu u svim zemljama bivše Jugoslavije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene