Tko će biti bolji?

Saša i Jurica u finalu: "Samim time što sam ja ušao u finale, a ne Ozren, nastao je jedan muk"

Saša Vujnović i Jurica Belamarić (Foto: PR) Saša Vujnović i Jurica Belamarić (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Vujnović i Jurica Belamarić (Foto: PR) Finalisti Farme (Foto: PR) Finalisti Farme (Foto: PR) +0 Ozren Tkalčević (Foto: PR) Galerija

Poznati su finalisti showa Farma.

Posljednji polufinalni dvoboj iznjedrio je superfinaliste, Sašu i Juricu, koji će se u finalnom dvoboju boriti za glavnu nagradu. Polufinaliste je u areni dočekao dvoboj umova u tri kategorije - ljudi i običaji, biljke i životinje. S jednakim brojem bodova, Jurica i Saša plasirali su se u veliko finale showa.

Pogledaj i ovo Farma (Foto: PR) "Kao 13. prase" Nakon što ga nitko od najdražih nije posjetio, Srećko iskreno priznao: "Osjećam se iskorišteno"

U prvom krugu dvoboja umova farmeri su odgovarali na pitanja iz kategorije o ljudima i običajima. Mia i Drele čitali su pitanja, a farmeri su svoje odgovore zapisivali na pločice.

U drugoj kategoriji farmeri su u 60 sekundi morali prepoznati zrnje koje se nalazilo u pretincima.

U trećoj kategoriji, trojac je morao raspoznati dijelove krave koji su na crtežu na panou bili označeni brojevima. Za to su na raspolaganju imali pet minuta. Nakon tri kruga, Jurica i Saša imali su po četiri boda, dok je Ozren imao jedan te su tako postali superfinalisti šeste sezone Farme.

Dok Ozren tvrdi kako se osjeća smireno nakon dvoboja, Jurica pak kaže drugačije: "Vidim da Ozren nije baš najbolje. Jednostavno nije uspio ono što smo si zacrtali. Ozren je veliki čovjek za mene. Bio mi je poput brata ovdje tako da sada ja moram preuzeti veliku odgovornost na sebe i to odraditi za nas".

Saša kaže da sad nakon dvoboja vidi tko je bio na njegovoj strani.

"Samim time što sam ja ušao u finale, a ne Ozren, nastao je jedan muk i jako sam sretan zbog toga"

Došlo je vrijeme i da se farmeri oproste s kozama. Mentor Joža došao je na farmu kako bi ih odvezao.

"Koze su mi na neki način zamijenile dječicu", rekla je Maja i dodala kako je utjehu našla u kozama.

Jurica i Saša spakirali su svoje stvari i preselili u duelističku kućicu u kojoj će boraviti do velikog finalnog dvoboja koji ih čeka. Koji od njih će postati pobjednik šeste sezone showa, ne propustite doznati u novoj epizodi Farme!

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene