Bračno-glumački par Sarah Jessica parker i Matthew Broderick prodali su kuću na tri kata u New Yorku za 15 milijuna dolara, i to nakon što su u njoj proveli posljednjih 20 godina.

Galerija


Glumica i zvijezda serije "Seks i grad" Sarah Jessica Parker i njezin suprug Matthew Broderick novu su godinu započeli s itekako podebljanim iznosom na računu, nakon što su odlučili prodati svoj stan u njujorškom West Village gdje su živjeli posljednjih 20 godina.

Vezani članci Matthew Broderick Raskalašen život i ovisnost o seksu učinili svoje: Godinama je varao slavnu suprugu, a ona mu sve praštala Sarah Jessica Parker - 3 Omiljena plavuša rastura u badiću u 55. godini, dok se njezin muž kojem je oprostila brojne nevjere bori s viškom kila

Naime, par je posjedovao kuću od 2000. godine koju su tada kupili za iznos od 3 milijuna dolara, s tri kata i više od četiri tisuće četvornih metara. Vijest o prodaji objavio je Wall Street Journal prema kojem su tu istu kuću prodali za čak 15 milijuna dolara. Identitet kupca nije otkriven, ali kupilo ju je društvo s ograničenom odgovornošću.

Sarah i Matthew time su sve iznenadili, jer kuća nije bila uvrštena na javnu prodaju, iako se o tome neslužbeno šuškalo posljednjih godinu dana. New York Post je u siječnju 2020. godine pisao da kupuju novu kuću, i da se planiraju iseliti u svoje u koju u uložili oko milijun dolara.

To im nije prvi potez što se tiče kupoprodaje nekretnina tijekom posljednjih nekoliko godina, jer su 2016. kupili dvije kuće za 34,5 milijuna dolara od kojih su načinili veliku obiteljsku vilu.

Sarah i Matthew u braku su više od 23 godine, i zajedno imaju troje djece - sina Jamesa te blizanke Marion i Tabithu. Trebali su zajedno glumiti na Broadwayju od travnja ove godine, ali to je odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?