Kako se on promijenio!

Teško ćete pogoditi o kojem je glumcu riječ: Uživa s 26 godina mlađom djevojkom koja je kopija njegove bivše

Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: AFP) +0 Russell Crowe (Foto: AFP) Galerija

Russell Crowe ne odvaja se od svoje nove djevojke Britney Theriot, koja je od njega mlađa čak 26 godina.

Holivudski glumac Russell Crowe i njegova nova 26 godina mlađa djevojka Britney Theriot ne odvajaju se jedno od drugog, a čini se kako im je tenis jedna od omiljenih zajedničkih aktivnosti.

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: AFP) Uhvaćeni konačno! Bivši seks-simbol rijetko kada izvodi svoju 26 godinu mlađu djevojku, a komentare kako nalikuje na njegovu bivšu vješto ignorira!

Tako su 56-godišnji Russell i 30-godišnja Britney ovih dana snimljeni na teniskom terenu u zaljevu Rushcutters u Sydneyju, gdje ju je pokušao impresionirati svojim potezima, a to mu očito polazi za rukom.

I dok je Britney pokazala svoju zavidnu figuru u sportskom kompletu, glumac se još uvijek nije riješio viška kilograma koje je prikupio u posljednjih nekoliko mjeseci, a i dalje se ne odriče guste brade i duže kose koju nosi skupljenu u repu.

Nakon partije tenisa par je na obližnjem kiosku kupio kavu za van i čini se da se više ne pokušavaju sakriti od očiju javnosti. Prvi put su zajedno bili viđeni kako se ljube na jednom teniskom terenu također u Sydneyju. Vjeruje se kako su se upoznali još 2013. godine na snimanju filma "Slomljeni grad", ali da je ljubav tek nedavno planula.

Mnogi su zaključili kako je Britney, koja danas radi kao agentica za nekretnine, slika i preslika Russellowe bivše supruge Danielle Spencer. Bivši supružnici razveli su se 2018. godine nakon 15 godina braka, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Tennysona i 16-godišnjeg Charlesa, a Russell je razvod teško prihvatio.

No čini se kako je utjehu pronašao u mlađahnoj Britney, s kojom kao da ponovno proživljava vlastitu mladost.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene