Legendarni ron

Najslađi klinac generacije zaradio je milijune pa pokleknuo pod teretom slave, a ovako izgleda danas

Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +3 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Rupert Grint planetarnu slavu stekao je glumeći Rona Weasleya u hit filmovima o malenom čarobnjaku Harry Potteru. Iako mu mnogi zavide na slavi i bogatstvu, njegov život nije bio savršen.

Svijet ga je upoznao kao hrabrog dječaka vatreno crvene kose koji se bori protiv mračnih sila magije, a danas je 31-godišnjak iza kojeg su mnoge životne turbulencije. 

Pogledaj i ovo Rupert Grint (Foto: Profimedia) Gdje je danas? Kao preslatki dječak vatrene kose osvojio je čitav svijet, no karijera ga je skoro odvela u potpunu propast

Rupert Grint, poznatiji kao Ronald Weasley iz filmova o čarobnjaku "Harry Potteru" sa samo 11 godina postao je jedna od najvećih svjetskih zvijezda. Prije no što mu je dodijeljena uloga u tom filmskom serijalu koji je obarao rekorde gledanosti i uz koji su odrastale generacije gledatelja, Rupert je glumio samo u školskim predstavama i u svojoj lokalnoj dramskoj skupini kao maleni dječačić. 

2001. mu se zavijek promijenio život. Snimio je osam filmova o Harry Potteru glumeći jedan od glavna tri lika i zaradio vrtoglavo bogatstvo koje se procjenjuje na oko 28 milijuna funti. 

Ovaj crvenokosi glumac kao dječak nije sanjao o svjetlima reflektora niti o crvenim tepisima, već je imao puno skromniju ideju o tome što bi želio postati kad odraste - prodavač sladoleda. Kao dječaku mu nisu ni predviđali svijetliju budućnost je je bio nemiran, loš učenik, a u dramskoj skupini u kojoj je glumio je u školskoj predstavi o Noinoj arci dobio ulogu - ribe. 

Ron je na audiciju za Rona Weasleya došao iz puke želje da se okuša u nečemu novom te da sudjeluje u stvaranju filma o književnom junaku kojeg je jako volio. Odmah je odabrao da će glumiti Rona, a redatelju je poslao snimku sebe kako repa o tome koliko želi dobiti ulogu. Očito je njegov trud urodio plodom jer su ga ubrzo nazvali i rekli mu da dođe u studio. 

Za "Harry Potter i kamen mudraca" Rupert je odmah dobio nagrade za najboljeg mladog glumca te godine, a s obzirom na to da je film oborio sve rekorde gledanosti i zarade - i njegov bankovni račun se poprilično popunio. 

Nakon što je desetljeće svog života proveo snimajući filmove o čarobnjacima, Rupert je izjavio kako je i sam postao Ron. Naime, glumac je otkrio kako je doživio pravu krizu identiteta kada je serijal završio jer je toliko dugo živio s tim likom da uopće nije znao što bi sam sa sobom sada kada ga više nije morao glumiti. 

"Nakon Harry Pottera nisam zapravo znao što želim raditi. Imao sam osjećaj da propuštam normalne stvari. Izgubio sam kontakt s mnogim prijateljima iz škole i želio sam natrag svoj život pa sam uzeo pauzu", priznao je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is about who you become during the walk...

Objavu dijeli Rupert Grint (@rupsg30)

Nakon što je stekao silne milijune i postao miljenik cijele jedne generacije, Rupert se osjećao emocionalno slomljenim i nije znao u koje se daljnje projekte želi upuštati. Prepustio se divljim zabavama i piću, a postao je i strastveni pušač. Nikada nije završio srednju školu već se odlučio posvetiti samo glumačkoj karijeri, no kasnije je priznao kako je to možda bila i pogreška. 

Zahvaljujući svojem uspjehu, Rupert si je ostvario dječački san i kupio je kamion sa sladoledom kojeg sada drži u svom dvorištu. Danas više ne partija kao nekada, a od 2011. je u stabilnoj i sretnoj vezi s Georgiom Groome.

Najnoviji njegov projekt je uloga inspektora Cromea u serijalu o Agathi Christie. 

Nekoć je bio najslađi dječak generacije koji je osvojio srca milijuna svojom lavovskom hrabrošću i specifičnim izgledom, a sada se vraća na scenu odmorniji i zreliji no ikad prije. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +7 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Celebrity Bivši ju je varao s bliskom prijateljicom, a ona mu je ovim fotkama pokazala što je izgubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene