Baš zanimljivo!

Bivša Ronaldova djevojka iznenadila objavom detalja o njihovoj vezi i otkrila jednu nepoznatu stvar o njemu

Gemma Atkinson Gemma Atkinson Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson +8 Cristiano Ronaldo Galerija

Gemma Atkinson otvoreno je progovorila o detaljima bivše veze s nogometašem Cristianom Ronaldom s kojim je bila 2007. godine.

Glumica i radijska voditeljica Gemma Atkinson ispričala je detalje iz veze s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Gemma i Cristiano svoju romasu su proživljavali još 2007. godine kada je on igrao za Manchester United. Bivša manekenka sada je u radijskom intervjuu ispričala da su njihovi spojevi bili vrlo skromni. 

"Otišli bismo do moje kuće, popili šalicu čaja i gledali Only Fools and Horses. Najiskrenija sam! Ne znam je li sada još u tome, ali činilo se da je tada zaista uživao", prenosi Daily Star.

Mediji su joj nakon prekida nudili ogromne svote novaca da ispriča pokoji detalj, no ona je odbijala.

Nastavila je svoj život te je sada zaručena za 31-godišnjeg Gorku Marqueza te zajedno imaju kćer, dvogodišnju Miju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Atkinson (@glouiseatkinson)

A Cristiano je u vezi s manekenkom Georginom Rodriguez. O

Zajedno imaju dvije kćeri, Alanu i Bellu Esmeraldu dok je Ronaldu surogat majka rodila troje djece, Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 +23 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i Georgina opustili se u izlasku: Ona je u zelenoj haljinici izgledala besprijekorno, a nisu skrivali da su još ludo zaljubljeni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +25 Kaja Vidmar Celebrity Partnerica Šime Vrsaljka pokazala zgodnu sestru koja uživa na krstarenju s ostatkom njegove obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene