Glumac Rob Lowe izjavio je u popularnoj emisiji "Late Late Show" da je vidio princa Harryja u susjedstvu i to u prilično neobičnom izdanju ili bolje rečeno, nikad viđenom dosad.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry u javnosti nisu viđeni već neko vrijeme i kao da se kriju od znatiželjnika otkako su se preselili u SAD, međutim jedna osoba tvrdi kako ih je sreo u njihovoj kalifornijskoj četvrti i pritom uočio jedan neuobičajen i zanimljiv detalj.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

Riječ je o holivudskom glumcu Robu Lowu koji je izjavio kako je vidio princa Harryja i to kako nosi kosu skupljenu u rep, što bi značilo da se princ itekako opustio što se imidža tiče.

"Naletio sam na vašeg zemljaka, englesko blago iliti princa Harryja, prije samo deset minuta. Živi milju udaljen od mene. Izgledao mi je vrlo povučeno, to je kao da sam vidio čudovište iz Loch Nessa, tako je rijetko i teško ga vidjeti, ali sam napokon uspio. I to kako vozi svoj automobil", izjavio je Rob u televizijskoj emisiji Late Late Show s Jamesom Cordenom.

Podsjećamo, 36-godišnji Harry i njegova supruga Meghan Markle odlučili su se sa sinom Archiejem preseliti u SAD, nakon što su se odrekli svojih kraljevskih titula. US Weekly je potom izvjestio kako su kupili kuću u Montecitu u Santa Barbari vrijednu 14,7 milijuna dolara.

"Sve se vrlo brzo izdogađalo, nemojte me držati za riječ, ali izgledalo je kao da nosi rep na glavi. Činilo mi se da mu je kosa baš porasla i da ju je skupio u rep", a voditelj ga je u nevjerici gledao i zaključio kako možda nije vidio baš Harryja.

"Ma ne, bio je to on. Slijedio sam ga do njegove kuće da vidim hoće li ući tamo", zaključio je Rob.

Ranije ovog mjesec anonimni izvor blizak Harryju i Meghan izjavio je za US Weekly da se Harry dobro snašao u mirnom kvartu nakon nekoliko mjeseci provedenih u Los Angelesu.

"Harry nimalo ne žali jer je napustio kraljevsku obitelj i zaista je sretan u Montecitu. On i Meghan uživaju u svom novom životu, uživaju u tome što mogu biti normalna obitelj i donositi slobodno svoje odluke. Poraslo mu je samopouzdanje i ne osvrće se unatrag, iako mu nedostaju prijatelji kod kuće", otkrio je izvor.

Također pročulo se i da je razdor između Harryja i njegova brata Williama sve manji i da su počeli normalno komunicirati.

"Odnos Williama i Harry bio je stvarno ružan i nevjerojatno intenzivan. Došli su do slijepe ulice i mislilo se da se njihova zavada ne može popraviti. To je sigurno bilo teško za obojicu, ali zakleli su se da se tako nešto neće ponoviti", zaključio je njima blizak izvor upućen u situaciju. 

Od bucmastog mladića do mišićave zvijezde: Imao je više od 200 kilograma, a danas ga ne biste prepoznali!

Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka