Svaka joj čast

Rihanna skinula s trona Kim Kardashian i upisala se u povijest, evo koja joj je laskava titula pripala!

Rihanna Rihanna Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna Rihanna i A$AP Rocky Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna Rihanna i A$AP Rocky - 5 +0 Rihanna Galerija

Rihanna proglašena najmlađom američkom milijarderkom koja je sama stekla imovinu

Jedna od najuspješnijih glazbenica današnjice Rihanna dodala je svom impresivnom popisu uspjeha još jednu stavku, a to je titula najmlađe američke milijarderke koja je sama stekla svoju imovinu.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

34-godišnja pjevačica time je s trona skinula svoju 41-godišnju Kim Kardashian nakon što je njezino bogatstvo procjenjeno na 1,4 milijarde dolara koje je zaradila zahvaljujući svojoj glazbi i brendovima.

Rihannin fenomenalan financijski uspjeh prvi put je otkriven u lipnju, kada se našla na Forbesovoj godišnjoj listi najbogatijih američkih žena koje su same zaradile svoje bogatstvo, a na kojoj je bila jedina žena mlađa od 40 godina.

Kim Kardashian je tu titulu stekla 2021. godine, kada se našla na Forbesovoj listi milijardera, zauzevši 2674. mjesto, povećavši svoje bogatstvo sa 780 milijuna dolara na milijardu dolara između listopada 2020. i travnja 2021. godine.

Rihanna se ovih dana prvi put pojavila u javnosti nakon što je rodila sina u svibnju, a razlog tome bio je koncert njezina partnera ASAP-a Rockyja, kojem je odlučila biti podrška. Unatoč brojnim skandalima koji su se proteklih nekoliko mjeseci vezivali za ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna Rihanna sve je to vidjela. Međutim, Luis Positano, koji je vijest objavio na svojem profilu na Twitteru, to je kasnije i opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao jamčevinom. Par je posljednje mjesece trudnoće proveo na Rihanninu rodnom otoku Barbadosu, a pjevačica je snimljena kako uživa na plaži uz svoje najmilije.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kristhin Gomez Kristhin Gomez - 3 Kristhin Gomez Kristhin Gomez - 6 +16 Kristhin Gomez - 3 Zanimljivosti Španjolka s najvećim grudima hvali se boravkom u Hrvatskoj, ali na jednu stvar se požalila: "Kao mama sam im"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Lalić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 +9 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u bikiniju s tangicama zasjela na bijesni motocikl i obranila titulu najseksi Hrvatice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene