Bez ustručavanja

Slomio je mnoga srca otkrivši da je gay, a sada je odlučio progovoriti i o ženama koje je nekad ljubio pa ušutkao dežurne kritičare

Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Getty Images) Ricky Martin (Foto: Getty Images) Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +4 Ricky Martin, Jwan Yosef (FOTO: Instagram) Galerija

Ricky Martin prije desetak godina je priznao da je gay, a čini se da to mnoge žene još uvijek nisu i neće preboljeti.

Jedan od najuspješnijih latino izvođača svih vremena i veliki miljenik žena Ricky Martin, prije desetak je godina slomio brojna srca nakon što je otvoreno priznao da je gay, a njegove obožavateljice s time se i danas teško mire.

Pogledaj i ovo Ricky Martin i Jwan Yosef "nakon pomnog razmatranja..." Dugo je skrivao da je gej pa se skrasio s 13 godina mlađim, a nakon dvoje zajedničke djece donijeli su neočekivanu odluku!

No danas 49-godišnji Ricky nekada je izlazio i sa ženama i to pravim ljepoticama, a ovih se dana prisjetio tih vremena i izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osjećaji uvijek bili iskreni i jaki prema svima. Naime, glazbenik se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je prije 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

"Seksualnost je jedna komplicirana stvar, nije sve crno i bijelo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osjećao sam se dobro, osjećao sam se prelijepo. Ne možete odglumiti kemiju koju osjećate prema nekome, kemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je za magazin People.

Prije nego se vjenčao s umjetnikom Jwanom Yosefom 2017. godine, Ricky je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Carlosom Gonzalezom, prije njega je bio u vezi s Nathanom Laneom, a njegov raniji ljubavni život obilježile su samo žene. Na popisu djevojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilly Melgar, Rebecca de Alba i Gabriela Sabatini.

Rickyjeva seksulana orijentiranost je uvijek bila vruća i zanimljiva tema pa su ga o tome pitali i jednom prilikom prije dvadesetak godina, odnosno deset godina ranije prije nego je priznao da je gay. No tada se nije osjećao dovoljno hrabro da se otkrije i danas zbog toga malo žali.

"Mnogi me pitaju bi li učinio nešto drugačije. Pa možda bih 2010. godine u intervjuu kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji obznanio da sam gay. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osjećao nevjerojatno. Kada je riječ o mojoj seksualnosti i o tome tko sam ja, želim pričati o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate nalazite se između života i smrti", poručio je glazbenik.

Ricky je 90-ih godina slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta. Svojim glazbenim hitovima osvajao je top-ljestvice, a uz to i srca obožavateljica. Sve do jednog dana, točnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako su se u tajnosti vjenčali. Još uvijek su u sretnom braku i roditelji su četvero djece koje im je na svijet donijela surogat-majka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 7 Celebrity Nives ne prestaje golicati maštu fanova, počastila ih vrućim prizorom iz plićaka: "Moja malička je zgodnija od tvoje"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene