Danas izgleda drugačije

Pronašla staru fotku na kojoj pozira s Đokovićem, pa priznala što ju je na to natjeralo i što se krije iza tog širokog osmijeha

Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Rebel Wilson je na Instagramu objavila fotografiju s Novakom Đokovićem i to onu koja je nastala kada je imala 30 kilograma viška pa iskreno priznala zašto je to učinila, ali i što misli o slavnom tenisaču.

Holivudska glumica Rebel Wilson na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju koja je nastala prije nekoliko godina, a na kojoj pozira s jednim od najboljih tenisača današnjice Novakom Đokovićem.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma Dame uživaju Veze s muškarcima joj baš nisu uspjevale, a sada se ne odvaja od žene u koju se iznenada zaljubila!

Rebel je staru fotografiju s Novakom pronašla u mailovima, a objavila ju je kako bi svima otkrila kako se osjećala s 30 kilograma viška i zašto je odlučila zdravije živjeti. Pritom je otkrila i kakav je dojam srpski tenisač na nju ostavio.

"Ok, znam da inače objavljujem fotografije kojima laskam sama sebi. Ali pronašla sam ovu staru sliku u mailovima i pomislila - wow! Sjećam se da je nastala kada sam živjela najnezdravije, imala višak kilograma i jela previše brze hrane. Koristila sam hranu kako bi zatomila emocije. Otac mi je bio preminuo od srčanog udara i bila sam jako tužna. Nisam imala visoko mišljenje o sebi i nisam cijenila samu sebe kako sam trebala. Zanimljivo je da se unatoč tome smiješim i pokušavam biti aktivna - ovo je snimljeno na humanitarnom turniru (Novak Đoković je jako drag dečko), unatoč boli koju sam osjećala. Kada gledam tu djevojku ponosna sam na ono što je postala i postigla. Želim svima poslati podršku i ohrabrenje koji se bore sa sličnim problemima. Suosjećam s vama, znam kako vam je. Ali nikada nije kasno da se pokrenete i pokušate biti najbolja verzija sebe. Nije riječ o utrci ili natjecanju, riječ je o samopoštovanju i da radite najbolje za sebe", poručila je Rebel u podužoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Sjajna si", "Jako dobro", "Ponosan sam na tebe", "Sviđa mi se ovo jako i nevjerojatno te cijenim i poštujem", "Najbolja si", "Definitivno si mi inspiracija, hvala", "Wow, malo pozitive na društvenim mrežama. Trebamo više ovakvih stvari", "Obožavamo te", "Samo naprijed", "Taknula si me u srce", "Predivne riječi, hvala Rebel", "Trebala sam ovo pročitati", "Lijepo što si to s nama podijelila", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Inače, Rebel je u posljednjih je godinu dana izgubila više od 30 kilograma i to zahvaljujući režimu vježbanja i zdravijem načinu života, a rezultate pokazuje na društvenim mrežama gdje joj se svi dive.

Njezini su obožavatelji nedavno zaključili da izgleda senzacionalno i to nakon što je objavila fotografije s odmora u Francuskoj na kojima pozira u maloj crnoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu vitku liniju.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) +9 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Malo se zaigrala u pijesku, pa podsjetila zašto ju uspoređuju s jednom od najljepših na svijetu i čime je to osvojila najpoželjnije neženje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene