prokletstvo YouTubea

Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebecca Black postigla je nevjerojatan uspjeh pjesmom "Friday", no ne zbog dobrih razloga.

Kada je youtuberica Rebecca Black 2011. godine objavila pjesmu "Friday", nije očekivala da će postati internetska senzacija, ali ne u pozitivnom smislu.

Pogledaj i ovo Denis Barta i Halid Bešlić (Foto: Youtube screenshot) Bravo Denis! Pobjednik "Supertalenta"ostvario suradnju s Halidom: "Bez razmišljanja je odlučio sudjelovati"

Pjesma je gotovo uništila njezin život kada je momentalno postala žrtva prijetnji i bullyinga. Naime, unatoč više od 140 milijuna pregleda, zbog čega je i danas među 20 najgledanijih videa na YouTubeu, spot je bio nevjerojatno omražen, kao i njegova glavna zvijezda.

Tome u prilog ide i činjenica da ima 1,1 milijun lajkova te 3,6 milijuna dislajkova, no unatoč tome Rebecca se nastavila baviti glazbom, iako niti jedan njezini kasniji uradak nije postigao niti približno takav uspjeh.

"Voljela bih da se mogu vratiti u ta vremena i razgovarati s tom 13-godišnjakinjom koja se nevjerojatno sramila sebe i bojala cijelog svijeta", poručila je Rebecca na Instagramu na 9. godišnjicu izlaska pjesme.

Otkrila je kako je zbog svega pala u depresiju, ali i kako su ju vršnjaci u srednjoj školi gađali hranom, kao i njezine prijatelje, zbog čega je bila prisiljena školovati se kod kuće.

Danas 22-godišnja pjevačica koja izgleda potpuno drugačije, iskreno je priznala i kako mnogi producenti kasnije nisu htjeli surađivati s njom te kako joj se prije nekoliko gadilo pogledati u ogledalo, što dovoljno govori o posljedicama koje je na nju ostavilo ono što se događalo prije 9 godina.

Unatoč tom "prokletstvu", Rebecca nije odustajala, iako vrlo vjerojatno nikada neće nadmašiti uspjeh koji je tada postigla, barem kad je riječ o popularnosti te pjesme. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene