"žena gladijator"

Ne stišavaju se reakcije na Neveninu pobjedu u Survivoru, sve je posebno oduševila jedna stvar, a Goran je dobio i počasnu titulu!

Nevena Blanuša - 5 Nevena Blanuša - 5 Nova TV 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Blanuša - 4 Nevena Blanuša - 12 Nevena Blanuša - 3 Nevena Blanuša - 5 Nevena Blanuša - 9 Nevena Blanuša - 11 Nevena Blanuša - 10 Nevena Blanuša - 13 Nevena Blanuša - 14 Nevena Blanuša - 15 +15 Nevena Blanuša - 16 Galerija

Gledatelji Survivora oduševljeni su pobjedom Nevene Blanuše, koja je prva žena na našim prostorima kojoj je to uspjelo, a simpatije je osvojio i finalist Goran.

Pobjedu u plavom timu u showu Survivor odnijela je Nevena Blanuša.

Pogledaj i ovo Martina Fudurić, Survivor Veseli se izazovima Simpatičnoj učiteljici ostvarila se velika želja i jedva se čeka upustiti u avanturu života: "Emocije su mi izmiješane, osjećam i uzbuđenje i strah!"

U napetom finalu pobijedila je Gorana Špaletu i postala prva žena koja je pobijedila u showu, a taj detalj posebno se svidio gledateljima. Reakcije na Neveninu pobjedu na društvenim mrežama redom su pozitivne unatoč tome što u showu nije bila od samog početka, već je ušla naknadno.

"Svaka čast, zasluženo naša prva ženska pobjednica Survivora", "Mislim da su u oba dva tima pobijedili najbolji", "Ugodno iznenađena ženskom pobjednicom", "Žena gladijator, borac bez premca, titan, na oko mala i krhka, a u njoj sva snaga svijeta", "Nevena se borila kao lavica, zasluženo pobijedila, sitna ali dinamitna", samo je dio pozitivnih komentara upućenih Neveni, a gledatelje je osvojio i Goran, kojeg su mnogi proglasili moralnim pobjednikom.

"Moj favorit je bio Goran i žao mi je što nije pobijedio, ali što je tu je, ostavili su srce na terenu, čestitke svima", "Goran je zaslužio pobjedu", "Goran moj favorit, najbolji u svakom pogledu, ljudskom i u igračkom, svaka mu čast", "Bravo Gorane, pokazao si svima što znači biti čovjek i moralni pobjednik", "Ako je Goran tako velik kolika je tek onda Nevena", "Mislim da su baš zasluženo u finalu bili Goran i Nevena", reakcije su na Gorana.

Nevena nam je nakon pobjede otkrila i što planira s osvojenom novčanom nagradom.

"U samoj sam prijavi za show spomenula kako bih dio novca donirala potrebitima, a dio bih svakako uložila u osobni napredak i razvoj. Čvrsto stojim iza spomenutog, a pomalo već i djelujem", kazala je Nevena za DNEVNIK.HR.

U crvenom timu pobjedu je odnio Stefan, a on je u finalu porazio Milicu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +19 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Mišo Kovač +19 In Magazin: Ivana Kovač - 3 Celebrity Fotografija Miše Kovača s malenom unučicom u naručju raznježila sve redom, rijetki su ostali ravnodušni na taj prizor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene