Ups!

Preljubnički skandal potresa kraljevski dvor: Svemu je kriva fotografija koja nikako nije smjela dospjeti u javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Španjolski mediji prenose vijest o razvodu njihove vojvotkinje Palmske Cristine i Inakija Urdangarina.

Španjolski kraljevski dvor ovih dana potresa novi skandal, a u njemu se našla sestra kralja Filipa VI, 56-godišnja vojvotkinja Palmska Cristina i njezin suprug Inaki Urdangarin.

Njega su tamošnji paparazzi snimili kako šeće držeći se za ruke s nepoznatom ženom, nakon čega je objavljena službena vijest da se on i Cristina razvode te da je njihovu braku koji je potrajao više od 24 godine došao kraj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El partido de los denunciantes (@denunciantesdecorrupcion)

"Zajednički smo donijeli odluku o razvodu, a naša posvećenost djeci ostaje ista. Budući da je riječ o privatnoj stvari, molim vas da poštujete privatnost svih osoba uključenih u ovo", stoji u izjavi koju su potpisali Cristina i Inaki.

Uskoro bivši supružnici u braku su od 1997. godine, slovili su kao zlatni par Španjolske, a nakon vjenčanja dobili su titule vojvotkinje i vojvode od Palme de Mallorce. 1999. godine dobili su sina Juana, 2000. godine Pabla, 2002. godine Miguela, a 2005. godine kćer Irene.

Prvi problemi su za ovaj par počeli 2016. godine, kada su španjolsko ministarstvo financija i porezna uprava pokrenuli istragu zbog Inakijevih financijskih poslova, a među osumnjičenicima se našla i sama Cristina i oboje su ostali bez titula. Morali su se pojaviti i pred sudom koji je Cristinu oslobodio krivnje, dok je Inaki osuđen na zatvorsku kaznu koju  služi od 2018. godine, ali u kaznionici otvorenog tipa u koju se mora javiti jednom tjedno.

Cristina inače već neko vrijeme živi u Švicarskoj, a španjolski mediji prenose kako je za suprugov preljub znala već neko vrijeme.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara (Foto: Tonći Čerina) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) +4 Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Celebrity Andrea Šušnjara objavila tužnu vijest i sve dirnula do suza: "Otišla je moja najdraža osoba na svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene