Tko će to biti?

Pogledajte razglednicu najljepših Hrvatica! Još je jedan dan ostao do proglašenja najljepše

Miss Hrvatske 2019. (Foto: Boris Mataković) Miss Hrvatske 2019. (Foto: Boris Mataković) Boris Matakovi? 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Hrvatske 2019. (Foto: Boris Mataković) Miss Hrvatske 2019. (Foto: Boris Mataković) Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) +0 Miss Hrvatske 2019 (Foto: PR) Galerija

Ljepotice su imale i fiting s dizajnerima Zoranom Aragovićem i Ivicom Skokom, a predstavile su i svoju video razglednicu koja vrvi prelijepim kadrovima.

Miss Hrvatske ove subote doživjet će svoje veliko finale, a Lijepa Naša dobit će još jednu najljepšu Hrvaticu koja će nas predstavljati na Izboru za Miss Svijeta.

Djevojke se na Lošinju pripremaju punom parom, no stigle su one i do gradonačelnice Ane Kučić koja ih je primila u svojem uredu i poželjela im puno uspjeha u životu.

Direktor TZ Lošinj, Dalibor Cvitković, također je upoznao sve natjecateljice, a u ime grada priređeni su im i pokloni iznenađenja.

Ipak, nije bilo vremena za opuštanje i razgledavanje jednog od najljepših hrvatskih otoka jer djevojke ubrzano vježbaju koreografiju za veliko finale, a u tome im pomaže stručan tim direkcije Izbora.

Ljepotice su imale i fiting s dizajnerima Zoranom Aragovićem i Ivicom Skokom, a predstavile su i svoju video razglednicu koja vrvi prelijepim kadrovima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene