jeste li vi uočili?

Rakitići se pohvalili raskošnom proslavom rođendana kćeri, no nekima je u oko upao jedan detalj na nogometašu!

Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 +7 Raquel Mauri - 4 Galerija

Raquel Mauri pohvalila se zajedničkom fotografijom sa suprugom Ivanom Rakitićem i njihovom najstarijom kćeri Altheom koja je ujedino proslavila i svoj deveti rođendan.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri svojoj su kćeri Althei pripremili pravu avanturističku proslavu za njezin deveti rođendan, a dekoracijama su se pohvalili na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Na fotografijama koje je Raquel podijelila s pratiteljima vidno je da je cijela dekoracija u stilu životinja iz zološkog vrta, a njihova kći obučena je u pravu šumsku avanturisticu.

Riječ je o smeđim hlačama neobičnog kroja s preklopima i širokim remenom, isprepletenoj žutoj majici na koju je dodala smeđi prsluk, a na glavi je imala slamnati šešir te dalekozor u ruci.

"Prije 9 godina u naš je život došla prekrasna djevojčica sa srcem prepunim svjetlosti. Naučila nas je kako biti roditelj i iz naših srca izvukla ono najbolje. Volimo te princezo naša, ti si čarolija!", napisala je Mauri ponosno u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Obožavatelji su odmah uputili niz čestitki preslatkoj Althei, ali i njezinim ponosnim roditeljima:

"Sretan ti rođendan princezo", "Sretan rođendan Althea, želim ti sve najbolje. Da ispuniš sve svoje snove i da uvijek budeš nasmijana i sretna", "Sretan rođendan, baš si prava mala umjetnica".

Iako je Althea zvijezda ovih slika, mnogi su primijetili i nešto neobično na Rakitiću, a to je njegova frizura koju nosi na drugačiji način nego inače. 

''Kad je Rakitić počeo nositi periku?'', zapitali su se neki u komentarima.

Prisjetimo se, par se upoznao 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik Ella Dvornik +26 Ella Dvornik - 1 Zanimljivosti Ella Dvornik izbacila je svoju prvu pjesmu: Jedni kažu da nije loša, druge podsjeća na jedan veliki hit!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ansel Elgort Ansel Elgort i Violetta Komyshan (Foto: Profimedia) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) +6 Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Celebrity Suočio se s teškim optužbama, pa objavio svoju potpuno golu fotografiju, a što će cura reći na to?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene