Rami Malek (38), koji je egipatskog porijekla, dobio je Oscara za ulogu pjevača Queena Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody".

Galerija


Rami Malek otkrio je da je pristao glumiti glavnog negativca u novom fimu o Jamesu Bondu, koji se trenutačno snima u Velikoj Britaniji, tek kada mu je zajamčeno da njegov lik neće imati vjersku ni ideološku pripadnost, piše BBC.

Vezani članci Olivia Colman (Foto: Getty Images) Imamo novu kraljicu Hollywooda koja je urnebesnom i neočekivanom gestom u govoru zahvale sve oduševila Rami Malek (Getty Images) Primio najprestižniju filmsku nagradu u ruke pa nezgodno pao s pozornice, pozvana i hitna pomoć

"Rekao sam: 'Ne možemo ga identificirati ni s kojim terorističkim činom koji odražava ideologiju ili vjeru'", izjavio je glumac.

Malek (38), koji je egipatskog porijekla, dobio je Oscara za ulogu pjevača Queena Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody".

U intervjuu objavljenom u novinama Daily Mirror i Daily Express Malek je otkrio da je razgovarao s redateljem Caryjem Fukunagom kako bi potvrdio da neće glumiti vjerskog fundamentalista.

"To očito nije njegova vizija", rekao je Malek. "On je sasvim druga vrsta terorista."

Malek je kazao da je "jako uzbuđen" zbog toga što glumi u novom filmu o tajnom agentu 007 koji bi trebao doći u kina u travnju 2020.

Njegov lik opisan je kao "tajnoviti zlikovac naoružan opasnom novom tehnologijom".

(Hina)