Matej, Dora, Nina i Ela. Tri djevojke i jedan dečko sudjelovali su u socijalnom eksperimentu u kojem je Matej putem poruka trebao pronaći svoju djevojku Doru. Iako se na prvu činilo kao lak zadatak, izazov se na kraju ispostavio težim nego što smo mislili.


Sudionike smo odvojili paravanom i svakome dodijelili jedan od mobitela putem kojih su se djevojke trebale dopisivati s Matejom. Djevojke su dobile svoje pseudonime pod nazivom ''Osoba 1'', ''Osoba 2'' i ''Osoba 3'', tako da Matej prilikom dopisivanja nije mogao znati iza kojeg broja se krije njegova djevojka.

Vezani članci PR Telemach završio proces stjecanja većinskog broja dionica Optima Telekoma Revolucija medicine zbog naglog razvoja 5G mreže iza ugla Revolucija u medicini je iza ugla! Što je sve 5G mreža u Hrvatskoj poboljšala u zdravstvu?

Mobitele smo posudili od Telemacha, koji za ove blagdane imaju fenomenalnu ponudu mobitela – od raznih Samsungovih mobitela do Huaweia i Honora, a svaki od njih dolazi u paketu s odgovarajućim poklonom. Tako će, primjerice, oni koji se odluče za Samsung Galaxy A12 ili A52s na poklon dobiti Samsungove bežične slušalice, dok će ljubitelji Xiaomijevih uređaja na poklon dobiti Xiaomi Robot Essential ili Xiaomijev pametni sat. Upravo su neke od ovih stvari djevojke navele kao stvari bez kojih ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu, a možda će neke i dobiti pod bor za Božić.

Na temelju poruka koje je dobivao od djevojaka, Matej je trebao razaznati čiji se stil pisanja, kao i odgovora, najbolje slaže s njegovom djevojkom Dorom, koja se trudila davati mu znakove koji su upućivali baš na nju. No unatoč tome, čini se kako ga je Nina uspješno navela na krivi trag, zbog kojeg je počeo sumnjati na krivu osobu.

Matej je mogao postavljati svakakva pitanja, no ona koja se tiču fizičkog izgleda, kao i situacija koje su skupa proživjeli, bila su zabranjena. U trenucima kada je Mateju ponestalo inspiracije, ubacio se njegov dobar prijatelj Stipe, koji mu je pomogao s novim pitanjima pronaći onu pravu, a je li u tome uspio, procijenite sami.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju