Što će drugi reći na to?

Procurio tajni plan princa Charlesa, evo što namjerava učiniti s Buckinghamskom palačom i imanjem kada se popne na tron

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji pišu o tajnom planu princa Charlesa o prenamjeni i preuređenju Buckinghamske palače i kraljevskog imanja.

Raskošni i prostrani stanovi u Buckinghamskoj palači bit će preuređeni u puno manje prostore, tek nešto veće od stanova iznad trgovina kakvima London obiluje i to čim princ Charles postane kralj.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Radikalni plan princa Charlesa procurio je u britanske medije i obuhvaća preuređenje cijelog kraljevskog imanja koje će nakon kraljičine smrti postati dostupnije javnosti, zapravo otvorit će vrata građanima kao nikad prije u javnosti.

Uz to Charles razmatra o pretvaranju kraljičina omiljenog dvorca Balmoral u muzej posvećenoj njoj, te selidbu princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton u dvorac Windsor.

On sam pak ne želi zadržati rezidenciju Berkshire zbog njezinog blizine zračnoj luci i prevelike buke koju stvaraju avioni.

"Imanje je jedno od prvih stvari na popisu koje će urediti nakon što preuzme prijestolje. Središnje pitanje nakon kraljičine smrti bit će ono kako učinkovito rasporediti dvije generacije obitelji na prilično velik broj nekretnina. Princ čvrsto vjeruje kako mora i javnosti pružiti pristup u palaču. Svi znaju da nema smisao voditi toliku rezidenciju, ali ako ih se u potpunosti odrekne princ George i njegova braća neće imati gdje živjeti", potvrdio je Daily Mailu Charlesov blizak prijatelj i dodao kako se princ suočava sa stresnim diplomatskih zadatkom kojim će pokušati uvjeriti obitelj u korist svih promjena.

Hoće li mu to poći za rukom vrijeme će brzo pokazati. 

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) +6 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity U "Supertalentu" je doživio svašta pa i odbio dirati gigantske grudi, no ovo je trenutak koji Janko Popović Volarić ipak najviše pamti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene