Njezino sretno mjesto

Pogledajte gdje je Diana živjela prije udaje za Charlesa, ni tamo joj nisu dali mira, ali sada je sve dobilo posebno značenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Diana živjela je u zapadnom Londonu prije udaje za princa Charlesa i tamo joj je odana velika počast.

U čast pokojne princeze Diane na njezinu je bivšem stanu u zapadnom Londonu postavljena plava ploča, a tim je povodom organizirana i prigodna svečanost.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 4 Nevjerojatno! Nove fotografije Kate Middleton mnoge su podsjetile na vječne Dianine scene izlaska iz automobila, od ovoga ćete se naježiti!

Diana je tamo živjela prije udaje za princa Charlesa, od 1979. do 1981. godine, a stan je dijelila s tri prijateljice, uključujući i Virginiu Clark, koja je nazočila ceremoniji postavljanja ploče.

"Bili su to sretni dani za sve, stan je uvijek bio pun smijeha. Diana je otišla, ali mnogima još puno znači. Divno je što će njezina ostavština biti zapamćena i na ovaj način", izjavila je Virginia za britanske medije.

Diana je, prema pisanju kraljevskog biografa Andrewa Mortona, te godine života opisala kao najljepše i najsretnije.

Inače, londonski je običaj postavljanja plavih ploča s posvetom na zgrade u kojima su radile ili živjele poznate ličnosti iz prošlosti.

"Lady Diana Spencer, kasnije princeza od Walesa, 1961. - 1997. Ovdje je živjela od 1979. do 1981.", stoji na postavljenoj ploči.

"Diana je imala i još uvijek ima posebno mjesto u srcima stanovnika Londona i oduševljeni smo što vidimo njezinu plavu ploču, koja je formalno postavljena kao spomenik njezinu radu za druge ljude", istaknuo je predsjednik londonske Gradske skupštine Andrew Boff.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 7 inMagazin Fotografije Petra Graše i Hane Huljić snimljene u središtu Zagreba ovih su dana podigle mnogo prašine, ljubav se navodno rodila ovog ljeta

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +13 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Anatacha nam je otkrila jesu li joj se roditelji javili nakon Supertalenta i što su joj rekli nakon što su je vidjeli u showu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene