Bilo je i vrijeme!

Najtužnija princeza pojavila se u javnosti, nakon dugo vremena svi su primijetili jednu novost na njoj

Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene od Monaka - 2 Princeza Charlene od Monaka - 3 Princeza Charlene od Monaka - 1 Princeza Charlene, Princ Albert +0 Princeza Charlene od Monaka Galerija

Princeza Charlene pojavila se na jednom sportskom turniru u Monacu, a ovog je puta konačno snimljena sa smiješkom na licu.

Princeza Charlene snimljena je na ragbi turniru Sainte Dévote u Monacu na kojem se pojavila u pratnji supruga, princa Alberta i njihovih sedmogodišnjih blizanaca, princeze Gabriell i princa Jacquesa.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

To je jedno od rijetkih pojavljivanja 44-godišnje Charlene u javnosti otkako je prošle godine provela desetak mjeseci u Južnoj Africi, nakon što je dobila ozbiljnu infekciju sinusa zbog čega je bila hospitalizirana i odgodila povratak u Monako na duže vrijeme. Kući se vratila u studenom prošle godije, ali je gotovo odmah otišla u Švicarsku na liječenje kako bi se oporavila od iscrpljenosti, barem je tako tvrdila palača.

Charlene je ovo bio drugi izlazak s članovima obitelji nakon što se vratila u kneževinu i nakon što je bila snimljena sa zabrinutim te pomalo izgubljenim i zamišljenim pogledom. No sada su svi uočili njezino dobro rasploženje pa i smiješak s kojim ju nitko već dugo nije vidio.

I dok je palača to što se princeza povukla iz javnosti objasnila njenim stanjem kroničnog umora, mnogi su pomisli kako je tu zapravo riječ o problemima u braku princa i princeze, no iz palače su to oštro demantirali. Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine, a glasine o njihovom međusobnom neslaganju krenule su već tada.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +11 Vidoje Ristović Celebrity Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 4 Vanna u Areni - 7 Vanna u Areni - 9 +13 Vanna u Areni - 2 Celebrity Vanna u kratkoj haljini s prorezom izbacila gole noge u prvi plan, a zbog kombinezona s prozirnim dijelom nema tko joj se ne divi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene