Izraz buntovništva ili hir?

Najotmjenija princeza Europe šokirala drastičnom promjenom imidža, više ne izgleda ovako

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princeza Charlene od Monaka odlučila je drastično promijeniti imidž i obrijala glavu.

Princeza Charlene od Monaka sve do nedavno je nosila laskavu titulu jedne od najelegantnijih dama u aristokratskim krugovima i mnogi su joj se zbog toga divili, no nakon što se nedavno u javnosti pojavila s novim imidžem uspjela je blago rečeno, sve šokirati.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene i princ Albert - 1 Ima i zabrinutih Najtužnija princeza uvjerava sve da je sretna, ali njena posljednja objava na Instagramu ipak govori drugačije?

Naime, 42-godišnju princezu isprva neki nisu ni prepoznali nakon drastične promjene frizure, odnosno nakon što je svoju platinasto plavu dužu kosu odlučila poprilično skratiti. I to tako da je polovicu glave u potpunosti obrijala, a na drugoj je ostavila pramenove prošarane tamnijim i svjetljim tonovima.

Takva se pojavila na jednom božićnom druženju organiziranom za djecu Kneževina Monako gdje im je dijelila poklone, dok je na licu nosila zlatnu zaštitnu masku koju je uskladila s ostatkom odjevne kombinacije.

Charlene je u javnosti poznata i po tome što su je prozvali i najtužnijom princezom na svijetu, jer se u javnosti rijetko kada smije, za što mnogi okrivljuju njezina 20 godina starijeg supruga princa Alberta od Monaka.

Par se vjenčao 2011. godine nakon što su 11 godina proveli zajedno u vezi koju je počela kada su se upoznali na jednim plivačkim utrkama na kojima se Charlene natjecala pošto se aktivno bavila plivanjem i bila je jedna od najuspješnijih južnoafričkih plivačica.

Svoju su ljubav svijetu obznanili 2006. godine kada su počeli zajedno živjeti, a 2010. godine su se i zaručili. Princeza je završila na naslovnicama svjetskih medija u svjetloplavom odijelu koje je odabrala za ceremoniju vjenčanja, dok se u vjenčanici pojavila tek na zabavi. Taj dan svi su pričali o njezinim suzama u crkvi koje nitko nije proglasio suzama radosnicama, već su svi zaključili da su izraz tuge i jada.

Zbog udaje za princa Charlene se morala odreći protestantske vjere, ali i karijere plivačice, morala je naučiti tečno pričati i pisati francuski jezik kao službeni svoje kraljevine i naučiti sva stroga pravila ponašanja na dvoru.

Brak Charlene i Alberta prate brojni skandali i glasine, pa se tako pričalo da ga je uoči vjenčanja htjela napustiti i to kada joj je priznao da ima treće vanbračno dijete. Navodno je čak uspjela doći do zračne luke u Nici, ali ju je monaška policija spriječila u bijegu.

Ona je to kasnije opovrgnula i izjavila da su takve priče rezultat ljubomore i laži. Par je i danas u naizgled sretnom braku u kojem su 2014. godine dobili blizance, no pravu istinu o njihovu odnosu iza vrata palače znaju samo oni.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene