Drži do obitelji

Malo kome je promaknuo detalj iza Williamovih leđa, ponovno je dirnuo Britance koji mu šalju jasne poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William u uredu čuva dragu mu fotografiju princa Georgea i princa Philipa, što se posebno svidjelo britanskom narodu i obožavateljima kraljevske obitelji.

Britanski princ William na svom je službenom profilu na Instagramu objavio video u kojem promovira knjigu o spašavanju prirode naziva "Earthshot: How to Save Our Planet" koji je snimio u svom uredu, a mnogima je za oko zapeo jedan poseban detalj iza njegovih leđa.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Naime, mnogi su primijetili kako se na komodi iza njegovih leđa nalazi uokvirena fotografija na kojoj poziraju njegov sin princ George i pokojni djed, princ Philip.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Dragi princ William, naš dragi budući kralj", "Inspiracija si nam", "Najbolji si, Williame", "Najdraži iz obitelji", poruči su mu obožavatelji u komentarima.

Da je ta fotografija Williamu posebno draga postalo je jasno kada ju je objavio na društvenim mrežama povodom djedove smrti, a poznato je i kako ju je snimila njegova supruga vojvotkinja Kate Middleton.

"Moj djed bio je izvanredan muškarac i dio izvanredne generacije. Kate i ja ćemo nastaviti raditi svoj posao kako bi on to želio te ćemo podržavati kraljicu Elizabetu II. u narednim godinama. Nedostajat ćeš nam, djede, ali znam da želiš da nastavimo s našim poslom", napisao je bio William uz fotografiju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene