Princ Harry otkrio je da je mogao napustiti kraljevsku obitelj zbog nasljedstva koje mu je ostalo od majke, pokojne princeze Diane, a sada se doznalo o kolikom je iznosu riječ.

Galerija


Princ Harry u intervjuu s Oprom Winfrey otkrio je da ga je kraljevska obitelj početkom 2020. godine ostavila bez ikakve financijske potpore, što je njega i Meghan prisililo da pristanu na multimilijunske ugovor sa streaming servisima Spotifyem i Netflixom.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Zbog stava prema Harryju i Meghan dobio je i prijetnje smrću, a sad se zna kako kraljevska obitelj gleda na njegovo ponašanje Meghan Markle - 2 Meghan Markle izgovorila čak 17 laži u intervjuu s Oprah? Njezin najveći kritičar ju usporedio s Pinokijem

"Te je dogovore predložio netko drugi u trenutku kad me moja obitelj financijski ostavila bez ičega i morao sam priuštiti osiguranje za nas dvoje. Imao sam samo novac koji mi je moja majka ostavila i bez njega ne bismo mogli učiniti ovo", ispričao je princ.

Naime, u tom trenutku mogli su odstupiti od kraljevske obitelji samo zbog nasljedstva koje mu je ostalo od majke, pokojne princeze Diane. Sada se doznao i točan iznos novca koji je princ naslijedio.

Prema izvještaju Forbesa iz 2014. godine, Diana je svojem mlađem sinu ostavila pozamašnu svotu novca. Harry je iste te godine napunio 30 godina i dobio čak deset milijuna funti od imanja svoje majke.

I dok su Harry i njegov brat William glavni nasljednici, pokojna princeza dio svojeg bogatstva pripisala je i na svojeg omiljenog batlera Paula Burrella te svojih sedamnaestero kumčadi.

Diana je nakon razvoda od Charlesa dobila i vrijedni nakit te dionice koje su također nakon smrti pripale njezinim sinovima.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle voditeljici Opri Winfrey dali su ekskluzivni intervju u kojem su iznijeli razne šokantne i dosad nepoznate informacije o kraljevskoj obitelji i njihovu odnosu s njima, koji su mnogi već proglasili intervjuom desetljeća.

Pamtite hit ''Dodirni mi kolena''? Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda jedna od najvećih zvijezda bivše države koja ga je pjevala

Osvanule seksi scene zaručnice Beckhamova sina, svi se pitaju što će dragi reći kad vidi škakljive fotografije s drugim!