Očekivano?

Meghan i Harry uskoro stižu kući, ali već se zna s kime će pokušati izbjeći susret pod svaku cijenu!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Meghan Markle i Kate Middleton - 2 Meghan Markle i Kate Middleton - 1 +20 Meghan Markle - 5 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle uskoro dolaze u Veliku Britaniju, ali neće se susreti s princem Williamom i Kate Middleton.

Princ Harry i Meghan Markle idućeg će mjeseca posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo, ali prema pisanju tamošnjih medija ne namjeravaju vidjeti Harryjeva brata, princa Williama ni njegovu suprugu Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Nema više šanse Princ William i Kate Middleton donijeli konačnu odluku o pomirenju s Harryjem i Meghan, a tome je presudila jedna stvar!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa iz Kalifornije će u posjet Manchesteru doputovat će 5. rujna i to na One Young World Summit, koji okuplja mlade vođe iz više od 190 zemalja, a Meghan će održati glavnu riječ na ceremoniji otvaranja.

Par će zatim krenuti u Njemačku na događaj kojim će obilježiti godinu dana do Invictus Games u Dusseldorfu 6. rujna, a onda će se vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo na dodjelu nagrada WellChild u Londonu gdje će Harry održati govor.

"Mislim da neće naletjeti jedni na druge, osim ako to neće biti unaprijed dogovoreno. Pretpostavljam da bi nekome mogla pasti na pamet mirovna ponuda, ali sjetite se što se dogodilo prošli put", izjavila je urednica časopisa Majesty, Ingrid Seward, referirajući se na tvrdnje da je Meghan bacila cvijeće koje joj je Kate poslala, nakon svađe oko haljina za djeveruše prije nego što su se Harry i Meghan vjenčali 2018. godine.

Također je malo vjerojatno da će par dovesti svoju djecu, 3-godišnjeg Archieja i 1-godišnjcu Lilibet, a uz to je Harry pokrenuo novi pravni postupak protiv vlade jer mu je rečeno da više neće imati isti stupanj osobne zaštite nakon povlačenja s kraljevskog položaja.

Buckinghamska palača odbila je komentirati, ali izvor je rekao za Daily Telegraph da će posjet uslijediti tijekom napornog tjedna s puno užurbanosti.

"Princ Harry i Meghan će sa zadovoljstvom posjetiti nekoliko dobrotvornih organizacija koje su im bliske početkom rujna", izjavio je glasnogovornik para.

Par će vjerojatno htjeti provesti neko vrijeme s kraljicom nakon što su s njom proveli jedva 15 minuta tijekom proslave platinastog jubileja ovog ljeta, a ona ih je ranije ovog mjeseca pozvala da joj se pridruže u njezinom utočištu u Balmoralu, prenio je The Sun, iako to nije službeno potvrđeno.

Inače, britanski su mediji izvjestili kako su suradnici palače osigurali da William i Kate na proslavi jubileja ne budu preblizu Meghan i Harryju. Par je u crkvi sjedio odvojeno od njih, ali i princa Charlesa i njegove supruge Camille.

Harry i William imali su dugogodišnju svađu, dok je vojvoda od Sussexa također optužio svog oca da ga je financijski oštetio, dok je Meghan izjavila da je neimenovani član kraljevske obitelji komentirao Archiejevu boju kože prije nego što se rodio što je samo povećalo jaz u jednoj od najslavnijih obitelji današnjice.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 10 Demi Moore - 11 Demi Moore - 2 +16 Demi Moore - 3 Celebrity Holivudska ljepotica ove godine slavi 60. rođendan, a u bikiniju izgleda bolje nego upola mlađe žene!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene