Ma, presladak je!

Princ George bio je zvijezda tribina tijekom meča Đokovića i Kyrgiosa, pogledajte kako se uživio u navijanje i postao pravi hit!

Princ George - 2 Princ George - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George - 2 Princ George - 1 Princ George - 3 Princ George - 4 Princ George - 4 Princ George - 2 Princ George - 1 Princ George - 5 Princ George - 6 Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 2 +18 Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 1 Galerija

Princ George uživao je u teniskom meču između Novaka Đokovića i Nicka Kyrgiosa, a društvo su mu pravili majka Kate Middleton i otac princ William.

Princ George bio je glavna zvijezda tribina Wimbledona, na kojima je sa svojim roditeljima Kate Middleton i princom Williamom pratio meč Novaka Đokovića i Nicka Kyrgiosa.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton s djecom poruke podrške stižu sa svih strana Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Osmogodišnji George sve je rastopio svojim navijanjem, gestama i izrazima lica kojima malo tko može odoljeti, baš kao i onima njegova mlađeg brata Louisa i sestre Charlotte, koji mu se ovaj put nisu pridružili.

Bio je potpuno uživljen u dvosatni meč, što nije čudno s obzirom na to da je, prema pisanju Daily Maila, veliki obožavatelj tenisa poput svoje majke, a imao je već priliku zaigrati ga s Rogerom Federerom.

Prinčevi Louis i George te princeza Charlotte privukli su puno pozornosti na nedavno održanoj svečanoj proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Javnost je posebno zabavio najmlađi Louis, čije su fotografije grimasa postale hit na internetu, no kraj sestre se ipak nije mogao ponašati kako želi.

Pojavile su se i snimke iz kojih je jasno da je malena Charlotte šefica svojoj braći, koja pored nje moraju paziti na manire ako ne žele biti opomenuti.

"Charlotte je general, a George i Louis njezini su vojnici", piše u opisu još jedne snimke na kojoj mala princeza govori braći kako će se ponašati.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 +20 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella se protekli vikend nije skidala iz bikinija koji je otkrio svaki detalj na njezinu isklesanom tijelu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +22 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić pozirala u kadi pa otkrila da na sebi nosi samo ruž za usne, fanovi u ekstazi: ''Blago onom tko te ima...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene