U svakoj kuhinji

Nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji: Poznati kuhar otkrio koje je omiljeno jelo princa Georgea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ George veliki je obožavatelj talijanskih jela, a najdraže su mu špagete carbonara.

Talijanski kulinarski chef Aldo Zilli koji je omiljen među slavnim ličnostima, podijelio je sa svima neke dosad nepoznate detalje iz britanske kraljevske obitelji s kojima je dobio priliku surađivati, a između ostalog otkrio je i omiljenu hranu malenog princa Georgea.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Mnogi vjerojatno to ne bi očekivali, ali 64-godišnji chef tvrdi da je omiljeno jelo 7-godišnjeg princa tradicionalno talijansko jelo - špageti carbonara.

Aldo je to otkrio u intervjuu za Daily Mail koji je dao kao veleposlanik dobrotvorne organizacije za beskućnike Centrepoint čiji je pokrovitelj i dječakov otac princ William.

"Nevjerojatan je. Čekam poziv jer njegov dječak najviše voli jesti carbonaru pa ću mu je morati pripremti", izjavio je Aldo i našalio se kako mladi princ neće više hjeti kušati niti jednu drugu osim njegove.

To zapravo i nije veliko iznenađenje obzirom da su princ William i vojvotkinja Kate Middleton poznati kao veliki obožavatelji talijanske kuhinje što su nekoliko puta otkrili u prijašnjim intervjuima i na putovanjima.

Kate je jednom prilikom izjavila i kako njezino troje djece obožava jesti pizzu i da je često pripremaju svi zajedno kod kuće što se svidjelo i približilo na neki način kraljevsku obitelj javnosti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene