Šalje i donaciju

Princ Charles izrazio duboku tugu zbog potresa u Petrinji: "Teško je i zamisliti koliko teško pada ovaj posljednji udarac"

Princ Charles (Foto: Getty) Princ Charles (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Charles (Foto: Getty) Galerija

Princ Charles od Walesa izrazio je „duboku tugu“ zbog još jednog potresa koji je pogodio Hrvatsku te tragičnih ljudskih žrtava u Petrinji i okolici u pismu upućenom predsjedniku Zoranu Milanoviću, priopćilo je u četvrtak britansko veleposlanstvo u Zagrebu.

"Misli i osjećaji moje supruge i mene su s obiteljima koje su izgubile svoje najmilije, onima koji su ozlijeđeni ili su izgubili svoje domove,“ stoji u pismu britanskog prijestolonasljednika.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

"Teško je i zamisliti koliko teško pada ovaj posljednji udarac, usred ove užasne pandemije za koju znam da nastavlja okrutno pogađati i Hrvatsku, i samo devet mjeseci nakon razornog potresa u Zagrebu“, navodi se.

Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla šalju "najtopliju podršku ljudima u Hrvatskoj u ovim nepojmljivo teškim trenucima“, stoji u pismu sućuti.

Princ of Walesa, koji je nekoliko puta posjetio Hrvatsku (zadnji put 2016. godine), donirat će izvjesnu svotu novca Crvenom križu, koji prikuplja i distribuira pomoć ugroženima.

Takvu donaciju princ Charles učinio je i u ožujku kada je Zagreb stradao u potresu.

 

(Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene