Osmijesi od uha do uha

Prinčevi Charles i William osvanuli u opuštenom izdanju, rijetko ih imamo priliku vidjeti u ovako bliskom zagrljaju i raspoloženju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles objavio je dirljivu fotografiju s princem Williamom na kojoj pozira u njegovom toplom zagrljaju.

Princ Charles nahvalio je svog starijeg sina i budućeg nasljednika na tronu princa Williama i to zbog njegova zalaganja u radu spašavanja planete od zagađenja, a uz to je objavio njihovu preslatku fotografiju.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

"Jako sam ponosan na svog sina zbog sve veće predanosti borbi za okoliš. Kao svijet moramo se okupiti kako bismo sve inspirirali, promijenili ideju i izgradili održivu budućnost koja nam je prijeko potrebna", poručio je Charles između ostalog putem profila na Instagramu nakon što je William postavio punjač za električne automobile u Kensingtonskoj palači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Rijetka dirljiva fotografija na kojoj su prinčevi zagrljeni i s širokim osmijesima na licima oduševila je obožavatelje kraljevske obitelji.

Izvor s dvora potvrdio je za Daily Mail kako je William pokrenuo prvu fazu projekta instaliranja punjača za električna vozima na cijelom kraljevskom imanju, a sve to nedugo nakon što je kritizirao izlet u svemir svog slavnog imenjaka i glumca Williama Shatnera.

"Trebamo neke od najvećih svjetskih umova usredotočene na pokušaje popravljanja ovog planeta, a ne na pronalaženje sljedećeg mjesta za život i život", zaključio je princ.

Izrazio je i svoju zabrinutost zbog porasta tjeskobe zbog klimatskih promjena kod mladih ljudi, te rekao da bi bila "apsolutna katastrofa" da njegov najstariji sin, princ George, mora govoriti o istom pitanju za 30 godina kad će biti prekasno.

William je dodao da je njegov otac, princ od Walesa, koji je poznat po dugogodišnjoj predanosti zelenim pitanjima, imao "stvarno teške početke" kada je prvi put počeo govoriti o klimatskim promjenama.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene