U novoj kraljevskoj biografiji "Posljednja kraljica" princ Charles nije prikazan u najljepšem svjetlu, a čak je kritiziran i njegov ostarjeli izgled.

Galerija


Britanski princ Charles našao se na žestokom udaru kritika u novoj biografiji "Posljednja kraljica" autora Clivea Irvinga koji tvrdi da je budući prijestolonasljednik licemjeran i izgleda starije od svoje 94-godišnje majke kraljice Elizabete.

Vezani članci Princ Charles i princ Harry Procurili detalji emotivnog pisma koje je princ Harry poslao svom ocu prije povratka u Veliku Britaniju Princ Harry, princ William Igra prijestolja u Velikoj Britaniji: Od Charlesa do Eugenie, tko i kojim redom je sljedeći u redu za preuzimanje krune?

Prema njegovim riječima postoji veliki rizik da 72-godišnji Charles odovede monarhiju u propast, o čemu je otvoreno progovorio u intervju za Vanity Fair.

"Jedan od problema je što on ne izgleda kao okrepljujući nasljednik. Novi kralj bi trebao biti simbol života i razumijevanja modernog svijeta. A on na neki način izgleda starije od kraljice. Taj stil je sam odabrao, izgleda kao kraljičin brat, a ne sin", smatra Irving.

Brine ga i to što je jako dugo vojvoda od Cornwalla i samoostalno vodi svoje poslove, daleko od kraljevske obitelji pa se boji da bi njegovi postupci bili upitni nakon što preuzme prijestolje.

"Ne voli izazove i razmišlja autokratski. Pokazao se licemjernim više puta", izjavio je.

Tu je izjavu potkrijepio primjerom kada je donesena odluka da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne bi smjeli koristiti to ime u svrhu monetizacije kraljevskog imena, s čime se Charles složio. Međutim, Irving navodi da je on sam jedan od prvih koji je to učinio sa svojom luksuznom markom "Waitrose Duchy Organic" koja svoje proizvode isporučuje marketima Waitrose i Ocado. 

Princ Charles je inače najstariji sin kraljice Elizabete II i princa Philipa te je prvi u redu za britansku krunu. U studenom prošle godine proslavio je 72. rođendan, a poznat je i po tome što je ujedno i čovjek koji najduže u povijesti čeka na tron.

Zbog uskog kombinezona napravila je pravu pomutnju na benzinskoj postaji, a samo je došla natočiti gorivo!

 

Nikolinu Ristović i njenu kćerkicu Unu prijatelji pronašli onesviještene u stanu: "Otrovale smo se, krim policija je na uviđaju"