na ovo se čekalo!

Konačno se zna točan datum okupljanja kultnih "Prijatelja", a potvrđeni su i brojni slavni gosti

Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) Prijatelji (Foto: Getty Images) Prijatelji (Foto: Getty Images) +0 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Justin Bieber, Lady Gaga i David Beckham neka su od slavnih imena koja će se pojaviti u specijalnoj epizodi "Prijateljia" koja će biti će emitirana 27. svibnja na streaming servis HBO Max.

Dugoočekivano ponovno okupljanje "Prijatelja" bit će emitirano 27. svibnja, a u specijalnoj epizodi pojavit će se slavni gosti poput Justina Biebera, Lady Gage i K-Pop benda BTS-a, najavio je u četvrtak streaming servis HBO Max.

Pogledaj i ovo Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) svi su jedva dočekali! Jennifer Aniston raspametila milijune obožavatelja na Instagramu, potvrdila jednu dugoiščekivanu vijest!

"Prijatelji: Okupljanje" u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvotno se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa.

This line up 👀 #FriendsReunion

Objavljuje FRIENDS (TV Show)Četvrtak, 13. svibnja 2021.

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

"Prijatelji", koji su s prikazivanjem na NBC-ju završili 2004., bili su jedna od najpopularnijih TV serija u 1990-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta.

U okupljanju će sudjelovati Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max je rekao da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove "Prijatelja" poput Toma Sellecka (Richarda) i Maggie Wheeler (Janice), no i drugih poput britanskog nogometaša Davida Beckhama, glumca iz "Igri prijestolja" Kita Haringtona i pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Yousafzai.

(Hina)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene