Bit će nešto drugačije

Zahuktava se atmosfera oko Oscara, zna se koje će se zvijezde s A-liste pojaviti, a zanimljivo je i kako je cijeli prijenos zamišljen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Producenti dodjele Oscara otkrili su kako su zamislili ovogodišnji prijenos i koje su zvijezde pozvane da svojim sudjelovanjem uveličaju tu važnu filmsku noć.

Još je malo vremena preostalo do 26. travnja kada je na rasporedu dodjela najprestižnije i najiščekivanije filmske nagrade Oscar koja će zbog pandemije koronavirusa ove godine biti održana u nešto drugačijem izdanju nego inače.

Pogledaj i ovo showbuzz Varka na prvi pogled Zanimljiv dekolte slatkice iz romantičnih komedija ukrao sve poglede, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli

Producenti dodjele otkrili su ovih dana kako se trude napraviti što kvalitetniji i bolji prijenos koji će privući što više gledatelja te da su zato za pomoć zamolili neke od glumačkih zvijezda s A-liste poput Harrisona Forda, Brada Pitta, Halle Berry i Reese Witherspoon. No oni nisu jedini koji će svojim pojavljivanjem začiniti filmsku noć pa će im se pridružiti i Don Cheadle, Renee Zellweger, Regina King, Joaquin Phoenix, Rita Moreno, Laura Dern te Zendaya.

U ulozi prezentera gledat ćemo i Angelu Bassett, Bryana Cranstona, Marlee Matlin i prošlogodišnjeg dobitnika Oscara za najboljeg redatelja Bonga Joona Hoa.

"U skladu s pristupom i namjerom da želimo dodjelu prikazati kao neku vrstu filma, okupili smo doista jedan zvjezdani sastav", izjavili su producenti dodjele Jesse Collins, Stacey Sher i Steven Soderbergh u službenoj izjavi.

Ovogodišnja dodjela bila je odogođena za čak dva mjeseca zbog pandemije, a cijela ceremonija bit će nešto skromnija i s manje sudionika. Na njoj će se tako naći samo prezenteri, nominirani i njihovi gosti, ali producenti se trude da to bude show koji nitko neće htjeti propustiti, a više će detalja biti objavljeno kroz sljedeća dva tjedna.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene