Polina Mytko na svom je Instagramu objavila atraktivnu snimku i fotografije s biokovskog Skywalka kojim šeće u štiklama i poluprozirnoj kombinaciji.

Galerija


Bjelorusku trbušnu plesačicu s hrvatskom adresom Polinu Mytko šira je javnost imala prilike upoznati prije pet godina u showu "Supertalent", u kojem je oduševila tadašnji žiri i gledatelje svojim orijentalnim nastupom i već u prvoj emisiji dobila četiri da za prolazak u daljnje natjecanje. 

Vezani članci Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić podijelila fotografiju prizora iz Zagreba koji ju je rastužio: "Ma je li moguće?" Slika nije dostupna Ljepotice dobile kartu za uspjeh: One, za razliku od mnogih, ne odustaju

Lijepa Polina ovih dana ponovno plijeni pažnju i to nakon što je nedavno na Instagramu objavila snimku i fotografije sa Skywalka na Biokovu, kojim je hrabro prošetala u visokim potpeticama i u poluprozirnom odijelu anđela s velikim bijelim krilima. 

Pritom je svima za oko zapela njezina vitka linija, ali i lijepo lice kojeg se mnogi sjećaju iz popularnog showa. Hrvatska je Polinin dom već nekoliko godina, živjela je u Zagrebu gdje je studirala matematiku na PMF-u, a trenutno živi u Splitu.

"Genijalna si", "Najljepši anđeo na svijetu","Kako dobro", "Savršena fotografija, savršena ti", "Stvarno si anđeo", poručili su joj pratitelji u komentarima. 

Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici