Zanimljivo ili?

Tko se sjeća zanosne Ruskinje iz "Supertalenta"? Objavila je neobičnu snimku s vidikovca na Biokovu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Polina Mytko na svom je Instagramu objavila atraktivnu snimku i fotografije s biokovskog Skywalka kojim šeće u štiklama i poluprozirnoj kombinaciji.

Bjelorusku trbušnu plesačicu s hrvatskom adresom Polinu Mytko šira je javnost imala prilike upoznati prije pet godina u showu "Supertalent", u kojem je oduševila tadašnji žiri i gledatelje svojim orijentalnim nastupom i već u prvoj emisiji dobila četiri da za prolazak u daljnje natjecanje. 

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Lijepa Polina ovih dana ponovno plijeni pažnju i to nakon što je nedavno na Instagramu objavila snimku i fotografije sa Skywalka na Biokovu, kojim je hrabro prošetala u visokim potpeticama i u poluprozirnom odijelu anđela s velikim bijelim krilima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polina Mytko (@polinamytko)

Pritom je svima za oko zapela njezina vitka linija, ali i lijepo lice kojeg se mnogi sjećaju iz popularnog showa. Hrvatska je Polinin dom već nekoliko godina, živjela je u Zagrebu gdje je studirala matematiku na PMF-u, a trenutno živi u Splitu.

"Genijalna si", "Najljepši anđeo na svijetu","Kako dobro", "Savršena fotografija, savršena ti", "Stvarno si anđeo", poručili su joj pratitelji u komentarima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene