Ljepota samo takva!

Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Instagram) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie i njezinih šestero djece žive u luksuznoj vili u Los Angelesu u koju su se uselili 2017. godine, nakon što se ona razvela s Bradom Pittom.

Holivudska glumica Angelina Jolie ovih je dana nakon dugo vremena dala veliki intervju za britansko izdanje časopisa Vogue, i to u okružju svog luksuznog doma u Los Angelesu, u koji se s djecom preselila nakon razvoda od Brada Pitta.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

S obzirom na to da nema naviku pokazivati detalje iz privatnog života, luksuzno zdanje u kojem je provela i razdoblje karantene zbog pandemije koronavirusa kod mnogih je izazvalo veliko zanimanje.

Riječ je o velebnoj vili i bivšem imanju pionira američke kinematografije Cecila B. DeMillea koje je Angelina kupila 2017. godine nakon što je prekinula s Bradom. Tada vjerojatno nije mogla ni sanjati koliko će jednog dana provoditi vremena tamo bez izlaženja iz kuće.

U intervju za Vogue Angelina je između ostalog priznala da joj boravak u vili sa šest spavaćih soba, deset kupaonica i unatoč svoj ljepoti i tome što su djeca bila s njom, nije bio lak jer je navikla stalno biti na putu. No prisjetila se i trenutaka selidbe u novi dom od 11 tisuća četvornih metara, koji je odabrala da bi djeca mogla biti bliže ocu.

"Osjećala sam se kao da sam malo pod pritiskom. Kao da sam samo upala na mjesto gdje su se družili DeMille i Chaplin. Najviše mi se sviđa to što nemamo prostoriju za zabavu, ali imamo puno prostora za šetanje i razmišljanje. Zbog toga sam zapravo jako sretna u ovom trenutku", izjavila je Angelina.

Vila je sagrađena još 1913. godine, a u sklopu nje nalazi se i kućica uz bazen i manji studio apartman. Bazen je dizajniran u starom holivudskom stilu s fontanama, okružen velikim travnjakom, drvećem i nasadima ruža. Angelina ju je kupila po cijeni od vrtoglavih 24,95 milijuna dolara, a nedavno je bila podvrgnuta šestogodišnjoj obnovi. Na imanju se nalaze i teretana, prostrana knjižnica i terasa u kojima posebno uživa njezinih šestero djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene