Ministar Zdravko Marić puno je puta potvrdio da je sportski tip, a pokazivao je svoje mišiće i prije nego što su njegove fotografije u uskoj majici na cijepljenju protiv koronavirusa obišle Hrvatsku.

Galerija


Ministar financija Zdravko Marić (43) postao je tema dana nakon što se na cijepljenju protiv koronavirusa pojavio u uskoj bijeloj majici koja je istaknula njegovo mišićavo tijelo.

Vezani članci Zdravko Marić Hrvatska postigla dogovor sa šest banaka koje vode postupke zbog švicaraca, Marić otkrio: ''U četiri slučaja odmah ide suspenzija'' Zdravko Marić Ministar Marić postao hit u svijetu, za sve je kriva majica koja je istaknula njegove mišiće, pogledajte urnebesne komentare!

S ostalim članovima Vlade cijepio se pred kamerama, a njegove bicepse primijetili su i okupljeni novinari koji su ga na konferenciji za medije upitali koliko je sklekova napravio ujutro.

"Jutros nisam", odgovorio im je Marić s osmijehom. "Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta", dodao je.

Da je sportski tip, jasno govore njegove mišićave ruke i oblikovan torzo, ali i fotke iz prošlosti koje odaju da ima i istrenirane noge, kao i da mu nijedan sport nje stran.

Tako je već nekoliko puta fotografiran kako igra tenis, pokazao je i da je vješt u košarci te nogometu, a trčao je i na maratonu pa ne iznenađuje toliko što je ministar u tako dobroj formi.

Iako smo ga navikli viđati u košuljama i odijelima, Marić je svoje mišiće pokazivao i prije, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

Možda ima 51 godinu, ali poslije potpuno gole fotke, sad se hvali i pozadinom koju je osigurala milijunskim iznosom!

Ova 53-godišnjakinja uspješnu godinu okončala je na najbolji mogući način - zaglavila je na plaži!