Ministar Zdravko Marić puno je puta potvrdio da je sportski tip, a pokazivao je svoje mišiće i prije nego što su njegove fotografije u uskoj majici na cijepljenju protiv koronavirusa obišle Hrvatsku.

Galerija Zdravko Marić Zdravko Marić Zdravko Marić +6 Zdravko Marić

Ministar financija Zdravko Marić (43) postao je tema dana nakon što se na cijepljenju protiv koronavirusa pojavio u uskoj bijeloj majici koja je istaknula njegovo mišićavo tijelo.

Vezani članci Boris Vujčić Vujčić o hrvatskom članstvu u eurozoni: "Ovo će se odraziti na rast standarda građana, to znači veću sigurnost..." Zdravko Marić Danas ćemo saznati tečaj preračunavanja kuna u euro, Marić poručio: ''Ovo je povijesni dan za Hrvatsku''

S ostalim članovima Vlade cijepio se pred kamerama, a njegove bicepse primijetili su i okupljeni novinari koji su ga na konferenciji za medije upitali koliko je sklekova napravio ujutro.

"Jutros nisam", odgovorio im je Marić s osmijehom. "Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta", dodao je.

Da je sportski tip, jasno govore njegove mišićave ruke i oblikovan torzo, ali i fotke iz prošlosti koje odaju da ima i istrenirane noge, kao i da mu nijedan sport nje stran.

Tako je već nekoliko puta fotografiran kako igra tenis, pokazao je i da je vješt u košarci te nogometu, a trčao je i na maratonu pa ne iznenađuje toliko što je ministar u tako dobroj formi.

Iako smo ga navikli viđati u košuljama i odijelima, Marić je svoje mišiće pokazivao i prije, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

Možda ima 51 godinu, ali poslije potpuno gole fotke, sad se hvali i pozadinom koju je osigurala milijunskim iznosom! Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +14 Jennifer Lopez

Ova 53-godišnjakinja uspješnu godinu okončala je na najbolji mogući način - zaglavila je na plaži! Kate Walsh Kate Walsh Kate Walsh - 8 +9 Kate Walsh - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju