Kakav je to kaos!

Nakon 10 godina opet je proglasili misicom, ali je završila u bolnici jer joj je druga ljepotica otela krunu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pushpika De Silva pobijedila je na najvažnijem izboru ljepote u Šri Lanki, no krunu joj je otela bivša misica Caroline Jurie pod optužbom da je razvedena.

Ovogodišnja pobjednica najvažnijeg izbora ljepote u Šri Lanki završila je u bolnici s teškim ozljedama glave nakon neočekivanog raspleta događaja na kraju svečanosti.

Pogledaj i ovo showbuzz MISS HRVATSKE 2016 LASKAVA TITULA JE NJEZINA Angelica Zacchigna proglašena najljepšom Hrvaticom

Titulom "Gospođa Šri Lanke" okrunjena je Pushpika De Silva (31) koja je na istom natjecanju pobijedila i 2011. godine, no krunu joj je oduzela bivša pobjednica Caroline Jurie.

Caroline se popela na pozornicu nekoliko trenutaka nakon što je Pushipka okrunjena kako bi u mikrofon poručila da ona ne može pobijediti jer je razvedena, što se kosi s pravilima natjecanja.

Zatim je otišla do nje i grubo joj otela krunu te ju stavila na glavu prve pratilje kojoj su odmah potekle suze radosnice. Gledatelji su sve pratili u televizijskom prijenosu uživo, a snimke kaosa brzo su preplavile društvene mreže.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KadaK FM (@kadakfm)

Nakon dramatičnog završetka natjecanja, tamošnji mediji izvijestili su kako je Pushpika hospitalizirana zbog ozljeda i teške depresije.

Dan kasnije organizatori natjecanja su joj se ispričali i obećali joj vratiti krunu jer su doznali da se De Silva od supruga nije službeno razvela, već si se samo razišli.

Kada je s 21 godinom prvi put proglašena "Gospođom Šri Lanke", natjecanje se odvilo bez drame, no i tada se dogodila jedna zanimljivost s krunidbom koja se gledateljima urezala u pamćenje. Naime, Pushpika je bila znatno viša od prethodne pobjednice Fallon Ranasinghe pa je morala čučnuti kako bi joj ona mogla staviti krunu na glavu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene