On nju otkantao

Otkriveno tko je muškarac koji se Meghan svidio prije princa Harryja, on je sad ispričao kako su uopće stupili u kontakt

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matt Cardle opisao je svoje dopisivanje s Meghan Markle iz 2015. godine.

Pobjednik britanskog X-Factora 2010. godine, pjevač Matt Cardle otkrio je kako se dopisivao s Meghan Markle malo prije nego što je ona upoznala svojeg sadašnjeg supruga princa Harryja, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Sve je počelo 2015. godine kada ga je Meghan počela slijediti na društvenim mrežama nakon njegove nagrađivane izvedbe u mjuziklu Memphis u londonskom West Endu.

"To je bila jako neobična situacija, vrlo čudna. I zbilja ne znam kako je do toga došlo", opisao je Cardle dopisivanje s Markle i zaključio kako im ipak nije bilo suđeno.

"Život teče svojim tokom i ja nisam bio na tome. Smijao sam se tome, no sjajno je prisjetiti se svega", kazao je pjevač, koji nije imao priliku družiti se s Meghan uživo jer je u međuvremenu upoznao svoju sadašnju djevojku Amber Hernaman.

Godinu dana nakon dopisivanja s pjevačem i Meghan je upoznala princa Harryja, za kojeg se udala u svibnju 2018. godine.

Matt je već ranije u medijima pričao o svom odnosu s Meghan.

"I tada smo bili jedva bliski, a sad nismo uopće. To stvarno nije značilo ništa. Smiješno mi je kako se ponekad ni od čega radi nešto", komentirao je u emisiji Lorraine 2019. godine.

Meghan i Matt počeli su se dopisivati nedugo nakon njezina razvoda od prvog supruga Trevora Engelsona.

Prethodno se u medijima pisalo da je Mattu ispočetka laskala Meghanina pažnja, ali ju je otkantao kada je upoznao svoju sadašnju djevojku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 7 Celebrity Nives se htjela pohvaliti frizurom, ali nešto drugo je u prvom planu, čipka koja je provirila ukrala svu pozornost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene