Peter Dinklage 2005. godine vjenčao se Ericom Schmidt te s njom ima dvoje djece.

Galerija


Svako pojavljivanje ovog para u javnosti izaziva poglede.

Vezani članci Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Brak koji ruši sve tabue: Skupa su 13 godina, a imena i spol djece skrivaju od svih

I to ne samo zato što je jedan dio njega zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Game Of Thrones" već i zbog toga što je muški dio para visok svega 132 centimetara.

Sada vam je jasno da je riječ o glumcu Peteru Dinklageu, koji je godinama ludo zaljubljen u svoju suprugu Ericu Schmidt, s kojom ima i dvoje djece.

Par se vjenčao 2005. godine, a koliko su tajnoviti kad se radi o njihovu privatnom životu, govori činjenica da još uvijek nije poznato ime njihove kćeri rođene 2011. godine, a ne zna se ni spol drugog djeteta koje je par dobio 2017. godine.

Erica je direktorica jednog kazališta, no ne zna se gdje je i kako točno upoznala svog supruga, kojemu je omiljena pratnja na raznim premijerama te dodjelama, kao što je to bila nedavno i na dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy.

50-godišnji glumac visok je svega 132 centimetra, a njegov patuljasti rast uzrokovan je koštanom bolešću androhoplazijom, koja se javlja zbog poremećaja gena za rast kostiju.

Glumac je u ranim 90-ima zadobio i ozljedu koja je obilježila njegovo lice od vrata do obrva, i to za vrijeme nastupa sa svojim punk-funk bendom Whizzy.

Nesreća se dogodila u jednom noćnom klubu u New Yorku, gdje je Peter slučajno dobio udarac koljenom u lice te je počeo krvariti na pozornici.

"Kad sam bio mlađi, moj niski rast jako me pogađao. Bio sam ogorčen i vrlo nepristupačan. No što ste stariji, tako shvaćate da treba imati smisla za humor. To nije vaš problem, njihov je", otkrio je simpatični glumac u jednom ranijem intervjuu.  

Obožavala je seks, mijenjala ljubavnike kao čarape, a onda se od razvratnice pretvorila u konzervativku