Baš su neodoljivi!

Svako pojavljivanje ovog para na crvenom tepihu izazove interes jer je on visok samo 132 centimetra

Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i njegova supruga (Foto: Getty Images) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Peter Dinklage (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) +0 Peter Dinklage (Foto: Getty Images) Galerija

Peter Dinklage 2005. godine vjenčao se Ericom Schmidt te s njom ima dvoje djece.

Svako pojavljivanje ovog para u javnosti izaziva poglede.

Pogledaj i ovo Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Život glumaca hit serije Khaleesi je umalo umrla s 24 godine, Jon Snow je našao ljubav na setu, a Cersei je prošla kroz užasan razvod

I to ne samo zato što je jedan dio njega zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Game Of Thrones" već i zbog toga što je muški dio para visok svega 132 centimetara.

Sada vam je jasno da je riječ o glumcu Peteru Dinklageu, koji je godinama ludo zaljubljen u svoju suprugu Ericu Schmidt, s kojom ima i dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Dinklage (@peterdinklage) on

Par se vjenčao 2005. godine, a koliko su tajnoviti kad se radi o njihovu privatnom životu, govori činjenica da još uvijek nije poznato ime njihove kćeri rođene 2011. godine, a ne zna se ni spol drugog djeteta koje je par dobio 2017. godine.

Erica je direktorica jednog kazališta, no ne zna se gdje je i kako točno upoznala svog supruga, kojemu je omiljena pratnja na raznim premijerama te dodjelama, kao što je to bila nedavno i na dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy.

50-godišnji glumac visok je svega 132 centimetra, a njegov patuljasti rast uzrokovan je koštanom bolešću androhoplazijom, koja se javlja zbog poremećaja gena za rast kostiju.

Glumac je u ranim 90-ima zadobio i ozljedu koja je obilježila njegovo lice od vrata do obrva, i to za vrijeme nastupa sa svojim punk-funk bendom Whizzy.

Nesreća se dogodila u jednom noćnom klubu u New Yorku, gdje je Peter slučajno dobio udarac koljenom u lice te je počeo krvariti na pozornici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Dinklage (@peterdinklage) on

"Kad sam bio mlađi, moj niski rast jako me pogađao. Bio sam ogorčen i vrlo nepristupačan. No što ste stariji, tako shvaćate da treba imati smisla za humor. To nije vaš problem, njihov je", otkrio je simpatični glumac u jednom ranijem intervjuu.  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) +8 Brigitte Bardot (Foto: AFP) Zanimljivosti Obožavala je seks, mijenjala ljubavnike kao čarape, a onda se od razvratnice pretvorila u konzervativku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene