Prejak mu tempo?

Pogledajte hit-video Paris Hilton, dok se ona ludo zabavlja na festivalu, kršnom tjelohranitelju baš nije svejedno!

Paris Hilton i tjelohranitelj Paris Hilton i tjelohranitelj TikTok 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i tjelohranitelj Paris Hilton i tjelohranitelj Paris Hilton i tjelohranitelj Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton i novi dečko (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: Instagram) Paris Hilton i Michael Jackson (Foto: Profimedia) Nicole Richie i Paris Hilton (Foto: AFP) Nicole Richie i Paris Hilton (Foto: AFP) +4 Victoria\'s Secret anđelice i Paris Hilton (Foto: AFP) Galerija

Paris Hilton se neumorno zabavljala na Coachelli, a u stopu je prate tjelohranitelji koji pak izgledaju kao da su na rubu snage.

Paris Hilton jedna je od slavnih zvijezda koje nisu htjele propustiti ovogodišnji popularni festival Coachella, a jedan od trenutaka u kojima se ludo zabavlja postao je hit na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Paris Hilton ''ovo me boli...'' Paris Hilton odbrusila hejterima zbog nevjerojatno zlih komentara na račun njezina sina: ''Postoje neki ljudi koji su okrutni i puni mržnje...''

Naime, Paris je netko snimio kako pleše i trčkara u prozirnoj bijeloj haljini, a posvuda je prati njezin tjelohranitelj koji izgleda kao da je premoren i na rubu snage.

"Način na koji tjelohranitelj juri za Paris Hilton po vrućini. To je trening", stoji u opisu videa koji je objavila korisnica pod imenom megcoss.

@megcoss Cardi B’s bodyguard in the teacup vibes 😂 #parishilton #coachella #celebsatcoachella #parishiltonismymom ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

"Nadam se da su dobro plaćeni za ovo što rade", jedan je od komentara objave.

Nasljednica luksuznog hotelskog lanca se krajem prošle godine udala za Cartera Reuma, s kojim čeka i prvo dijete, i to na raskošnoj ceremoniji održanoj na imanju njezine obitelji na Bel Airu, na kojoj su se našli brojni uzvanici s A-liste poput Emme Roberts, Ashley Benson i Bebe Rexha. 

Par je u vezi od kraja 2019., a prije toga su bili prijatelji 15 godina. Inače, Hilton, koja je poznata po razuzdanom ponašanju, se još nije udavala, iako su joj ovo već četvrte zaruke. Paris je 2002. bila zaručena za modela Jasona Shawa, 2005. za Grka Parisa Latsisa te 2018. za glumca Chrisa Zylku.

Osim brojnim zarukama, bogatašica je svojedobno šokirala javnost i snimkom seksa s bivšim dečkom Rickom Salomonom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene