Slučajnost?

Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Toni Garrn Toni Garrn Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen - 1 Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen - 2 Leonardo DiCaprio i Bar Rafaeli - 2 Leonardo DiCaprio i Bar Rafaeli - 1 Leonardo DiCaprio i Blake Lively - 1 Leonardo DiCaprio i Blake Lively - 2 Leonardo DiCaprio i Toni Garrn - 1 Leonardo DiCaprio i Toni Garrn - 5 Leonardo DiCaprio i Toni Garrn - 4 Leonardo DiCaprio i Toni Garrn - 3 +20 Leonardo DiCaprio i Toni Garrn - 2 Galerija

Leonardo DiCaprio prekinuo je sa svojom mlađahnom djevojkom Camilom Morrone, a ovaj holivudski neženja poznat je po brojnim vezama s ljepoticama i djevojkama duplo mlađim od njega, mi smo izdvojili neke.

Poznati holivudski glumac i željeni neženja Leonardo DiCaprio prekinuo je svoju vezu s mlađahnom Camilom Morrone nakon pet godina veze. Baš kad se činilo da će se glumac konačno skrasiti te da je ona ''ta'', vijest je odjeknula medijima, a mnogima je za oko zapeo jedan drugi detalj.

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Vjerna statistika koju su popratili brojni mediji pokazuje kako su sve Leonardove djevojke bile mlađe od 25 godina, a kad bi navršile 25, glumac bi s njima prekinuo vezu. Isto se dogodilo i s Camilom, koja je svoj 25. rođendan proslavila 16. lipnja.

Daily Mail objavio je interesantnu statistiku koja pokazuje raspon godina DiCaprijevih djevojaka, a možete je pogledati na ovoj poveznici.

Od svojih ranih početaka, prva DiCaprijeva poznatija veza bila je s predivnim modelom Gisele Bündchen. Kad su započeli vezu, Leonardo je imao 25 godina, a Gisele samo 18. Njihova veza trajala je pet godina te su prekinuli 2005. godine, kad je ona navršila 23 godine. Gisele je jednom za medije izjavila da im jednostavno nije bilo suđeno da budu partneri, ali da Leonarda i dalje neizmjerno cijeni i poštuje.

Odmah nakon Gisele Leo je pronašao utjehu u drugom modelu Bar Rafaeli. Na početku njihove veze Bar je imala 20 godina, a 2011. godine došlo je do prekida jer su krenuli u drugim smjerovima.

''Nijedno od njih nije spremno smiriti se. Oboje imaju karijere kojima se žele posvetiti'', rekao je tada izvor.

Bar je tada napunila 25 godina.

Leonardo je kratko ljubio i suprugu Ryana Reynoldsa Blake Lively. Za vrijeme njihove veze Blake je imala 23 godine, a romansa je trajala godinu dana. Bliski izvor rekao je kako je do prekida veze došlo jer se DiCaprio tada previše posvetio svojoj ulozi na snimanju filma ''The Great Gatsby''.

Sljedeća DiCaprijeva kratka ljubav bila je i s mlađahnom Erin Heatherton. Za vrijeme njihove 10-mjesečne veze Erin je imala 22 godine, a putevi su im se razdvojili jer su imali prenatrpane rasporede i obveze.

''I dalje smo prijatelji, on je predivna osoba i moj prijatelj, želim mu sve najbolje'', rekla je Erin jednom.

Još jedna od brojnih dama koje je Leonardo uspio zavesti bila je i njemački model Toni Garrn. Par je svoju vezu započeo kad je Toni imala 19 godina, a prekinuli su nakon tri godine veze. Kako su tada pisali mediji, Toni je ostavila Leonarda jer je, dok je ona boravila u Njemačkoj, Leo viđen u društvu dvadesetak žena u Miamiju.

Vrijeme je sve više odmicalo, Leonardu su se i godine sve više gomilale, ali glumac je i dalje vješto uspijevao zavesti djevojke mlađe od 25 godina.
2015. godine ljubav je pokušao pronaći s novim modelom i glumicom Kelly Rohrbach. Ona je tada već imala 25 godina, a njihova je romansa brzo završila. Kao razlog su medijima navedeni natrpan raspored i razdvojenost, a ubrzo nakon toga Kelly je napunila 26 godina.

Osvajač Oscara tada je imao već 40 godina, a sljedeća djevojka koja je pala na njegov šarm bila je 24-godišnja danska manekenka Nina Agdal. Njihova je ljubav trajala malo više od godinu dana, a do prekida je, pogađate, došlo nakon što je napunila 25 godina.

Posljednja je bila i Camila Morrone, s kojom je Leonardo bio vrlo sretan, a paparazzi su ih često fotografirali nasmiješene i zaljubljene. Iako su svoju vezu na početku skrivali, jednom kad su otkriveni, golupčićima je više bilo svejedno tko će ih vidjeti, a DiCaprio je zbog Camile propustio i jednu dodjelu Oscara.
Camila i Leonardo kao par su se prvi put zajedno pojavili na dodjeli Oscara 2020., na čijoj su ceremoniji čak i sjedili jedno pored drugog, a uskoro su započeli i zajednički život.

Tijekom ove godine par je bio nekoliko puta snimljen u javnosti i nitko nije slutio da će ljubavi doći kraj jer su djelovali privrženo i povezano. On je čak viđen kako vodi pse koje je Camila udomila u šetnje.

Jedno od posljednjih zajedničkih pojavljivanja bio je njihov odlazak na plažu u Malibuu 3. srpnja, iako ni tada nisu bili slikani zajedno. Sada se čini da se Camila pridružila popisu Leovih bivših djevojaka, s kojima je našla i zanimljivu statističku poveznicu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 +26 Nikolina Pišek - 5 Celebrity Nikolina Pišek pohvalila se figurom u badiću: ''Prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene