odavno stali pred oltar

Ovih pet parova dokazuje da ljubav može pobijediti sve, iznenadit ćete se tko je na popisu najdužih brakova u Hollywoodu!

Meryl Streep (Foto: AFP) Meryl Streep (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep (Foto: AFP) Obitelj Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Galerija

Rijetki bi pogodili da Keith Richards i Ozzy Osbourne imaju jedne od najdužih brakova u Hollywoodu, a iznenadit ćete se tko je od slavnih parova najduže zajedno.

Holivudski brakovi nerijetko završe degutantnim razvodima i razvlačenjima po medijima, no postoje i oni koji su sušta suprotnost tome te dokazuju da nisu bezveze jedni drugima izrekli zavjete na svojem velikom danu. I dok za neke od njih "na prvu" znate da su dugovječni, za neke ćete se zaista iznenaditi. Ovo je pet najdugovječnijih brakova u Hollywoodu.

Meryl Streep & Don Gummer (42 godine)

Pogledaj i ovo Film Sophie's Choice - 2 Jeste li gledali? Od snimanja ove potresne scene prošle su 42 godine, a glumice su bile toliko prestravljene da se nisu morale pretvarati

Ona je jedna od najvećih glumica današnjice, a on je poznati kipar. U braku su 42 godine, a upoznali su se 1978. godine u čudnoj situaciji. Tadašnji dečko Merly Streep, John Cazale, preminuo je, a ona je utjehu pronašla u prijatelju svojeg brata, Donu Grumeru. Šest mjeseci kasnije stali su pred oltar, a unatoč tome što su prije braka kratko bili u vezi, njihova ljubav je uspjela unatoč brojnim zlim jezicima. Par je u braku dobio četvero djece i imaju jedan od najstabilnijih brakova Hollywooda.

Ozzy & Sharon Osbourne (39 godina)

"Princ tame", kako ga zovu brojni njegovi fanovi, i rock-menadžerica te producentica nekoliko reality showova zajedno su od početka 70-ih godina. Sharon i Ozzy Osbourne upoznali su se kada je ona imala 17 godina, a njezin je otac bio menadžer njegova benda Black Sabbath. Do 1979. godine on je već krenuo u samostalne vode, Sharon mu je bila ljubavnica i menadžerica, a sve ostalo je povijest. Pred oltar su stali 4. srpnja 1982. godine. Za njih su mnogi govorili da neće uspjeti te su godinama nagađali i o njegovoj nevjeri, no ovaj par već 39 godina dokazuje da ljubav pobjeđuje sve.

Keith Richards & Patti Hansen (37 godina)

Još jedan okorjeli roker koji je svojim ponašanjem punio svjetske tabloide iza sebe ima zavidan brak. Radi se o članu legendarnih Rolling Stonesa Keithu Richardsu, koji je sa svojom Patti Hansen u braku od 18. prosinca 1983. godine. Bivša manekenka i legendarni glazbenik upoznali su se 1979. godine u Studiju 54, kada je on osvojio šampanjac za nju. Spetljali su se na njegov 36. rođendan, a pred oltar su stali na isti datum četiri godine kasnije. Hansen Richardsa opisuje kao pravog romantika koji joj je ponekad ljubavna pisma pisao vlastitom krvlju, no njoj je to bilo slatko. Zajedno imaju dvije kćeri, a unatoč njegovu ludom partijanju i raskalašenom životu, uspjeli su do danas ostati zajedno.

Jamie Lee Curtis & Christopher Guest (36 godina)

Ona je zvijezda brojnih filmova i serija, a on sjajan režiser iz čijeg su pera izašle brojne uspješnice. Godinama prije nego što su se službeno upoznali Jamie Lee Curtis je vidjela fotografiju Christophera Guesta u časopisu Rolling Stone te je prijateljici rekla da će se jednoga dana udati za njega. Kasnije su se sreli u jednom holivudskom restoranu, a sljedećeg dana on ju je pozvao na spoj. Pred oltar su stali 18. prosinca 1984. godine i do danas su u skladnom braku.

Mark Harmon & Pam Dawber (34 godine)

Glumački par Mark Harmon i Pam Dawber upoznao se na jednom tulumu 1986. godine, dva mjeseca nakon što je časopis People Marka proglasio najseksi muškarcem. Nije trebalo dugo da se zaruče, a vjenčali su se 21. ožujka 1987. godine. Izrazito su tajnoviti u vezi sa svojim privatnim životom, no tu i tamo procure pikanterije o njihovoj ljubavi. Srećom, samo pozitivne priče izlaze iz njihova pera, a 34 godine kasnije i dalje su jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene