AKTIVNA HRVATSKA

Ove subote vježbajmo zajedno u Crikvenici

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Crikvenica će ove subote pokazati kako biti aktivan i odgovaran grad. Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na jedinstveni Focus Point trening Asje Petersen za sve Crikveničane i njhove goste. Prethodno najavaljivani trening odgođen je zbog lošeg vremena na subotu 5. listopada u 11 sati, a održat će se na Trgu Stjepana Radića.

''Focus Point je sistem treninga koji poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela. Sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Pokazat ćemo nekoliko vježbi koje su efikasne i sigurne, i vjerujem da će ih naši vježbači izvoditi i samostalno u svrhu održavanja zdravlja. Trening se izvodi tjelesnom težinom, mogu mu se priključiti sve generacije i svi vježbači, a mnoge će potaknuti na redovitu tjelesnu aktivnost!'' – najavila je trenerica Asja Petersen.

Pogledaj i ovo PR DIJELIT ĆE VRIJEDNE SAVJETE Specijalna bolnica Sveta Katarina novi je stručni partner Aktivne Hrvatske

Nakon edukacija kod najpoznatijih svjetskih pilates instruktora, Asja je među prvima ovu tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Danas je vlasnica najdugovječnijeg pilates studija u Hrvatskoj, te osnivačica i predsjednica Udruge hrvatskih pilates instruktora. Dio svog bogatog iskustva prenijet će u Crikvenici, a u tome će joj pomoći i treneri tima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Lukrecija Dragić i Patrik Kramarić te ambasadorica projekta Renata Sopek.

Uz sam trening, vježbače će educirati i stručnjaci iz područja kineziologije i nutricionizma dok će liječnici Hrvatske liječničke komore vršiti mjerenje indeksa tjelesne mase. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a subotnji trening u sklopu Dana zdravlja uz suradnju Grada Crikvenice i TZ Grada Crikvenice.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će pripremit će prostirke, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, Polinike Vaš Pregled i Specijalna bolnica Sv. Katarina.

Za besplatni trening u Crikvenici možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene