Bome mu dobro ide

David Beckham samo na dnevnoj bazi zarađuje vrtoglave cifre, otkriveno je i o kolikim je točno iznosima riječ

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +0 David Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

David Beckham na račun svog imena ostvaraju ogromne novčane zarade i sklapa nove milijunske poslove.

I dok su strani mediji prije nekoliko mjeseci pisali o financijskim problemima bivše spajsice i modne dizajnerice Victorije Beckham, čini se da njezin suprug David nema takvih problema. Štoviše, Daily Mail prenosi kako navodno zarađuje vrtoglavih 50 tisuća funti dnevno i to samo od svog brenda.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Točnije, riječ je o zaradi koju mu donose njegove tvrtke Seven Global LLP, DB Ventures Limited i Seven Global Holding Company Limited, a koje se bave prodajom proizvoda koji nose ime nogometne zvijezde.

Prema pisanju The Mirrora samo je prošle godine zabilježio prihod od 17,4 milijuna funti koje je zaradio od prodaje parfema, luksuznih satova, odjeće i obuće na kojima se nalazi njegovo ime.

"David Beckham međunarodna je slavna ličnost čije je ime postalo životni brend", stoji u izvješću Seven Global LLP-a koji postoji od 2015. godine.

David je nedavno predstavljen kao novi ambasador Maseratija i snimio je promotivni video, a potvrdio je i da će glumiti u Disney seriji kao mentor tima mladih nogometaša za što je potpisao milijunski ugovor.

Što se Victorijine modne tvrtke tiče ona je od samog pokretanja nakupila gubitke veće od 46 milijuna funti, a prema zadnjem pregledu računa u veljači ove godine, revizori su ju upozorili na sumnju hoće li moće dalje nastaviti s radom.

Ona je svoj brend pokrenula 2008. godine kada je dizajnirala malu kolekciju haljina, koja je ubrzo narasla do široke ponude asortimana koja danas uključuje torbe, kapute, cipele i modne dodatke. Iako je u problemima, Victoriji prijatelji tvrde da je ona odlučna da nastavi sa svojim poslom.

"To je ono što joj daje identitet, ona voli svoj posao i unatoč očitim preprekama i dalje je zadržala strast i volju da se time bavi", izjavio je jedan od njih za Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene