Zna se i zašto!

Procurili detalji trostrukog božićnog slavlja Kate i Williama, a jednu će stvar djeci strogo zabraniti i za to ne žele ni čuti!

Princ Louis (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Louis (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Middleton i princ William ne žele razmaziti djecu, pa ih povodom božićnih blagdana neće obasipati raskošnim i bogatim darovima, tvrde britanski stručnjaci.

Prema pisanju britanskih medija, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, odnosno princ William i Kate Middleton ove godine neće razmaziti svoju djecu skupim božićnim darovima iako će Božić vjerojatno slaviti na čak tri različita mjesta. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Naime, autor knjige "Prince Harry: The Inside Story" Duncan Larcombe izjavio je za OK! Magazin da bi 7-godišnji princ George, 6-godišnja princeza Charlotte i 3-godišnji princ Louis ove godine mogli imati tri božićne proslave. Prema njegovoj tvrdnji, obitelj će imati malu proslavu Božića u Anmer Hallu u Norfolku, zatim će se naći na formalnijem obiteljskom okupljanju s kraljicom u Sandringhamu te na još jednom okupljanju s Kateinom obitelji.

No, dodao je da će se roditelji pobrinuti da njihova djeca ne budu razmažena i da im Božić bude što normalniji.

"Božić će provesti sami sa svojom djecom, formalnije će ga proslaviti u Sandringhamu s Williamovom obitelji, a zatim i s Kateinom obitelji, odnosno Middletonima. Ali nešto što sigurno znamo o Williamu i Kate je da žele da se njihova djeca osjećaju normalno i zato ih sigurno neće zasipati skupim darovima, to je sigurno. Neće dopustiti da ih se razmazi", izjavio je.

Stručnjak vjeruje da je obitelj darivanje svela na minimum i da jedni drugima neće darivati više od jednog dara po osobi.

"Sigurno nikada nismo vidjeli Range Rovere koji se pojavljuju u Sandringhamu prepuni poklona u prtljažniku. U obitelji ima toliko djece i unučadi da to ionako ne bi bilo praktično", zaključio je.

Larcombe je također rekao i da će djeca vjerojatno dobiti tisuće darova od obožavatelja, ali ih neće moći vidjeti, a kamoli zadržati. Naime, postoji kraljevski protokol o tome što se događa s darovima koje kraljevskim kućama šalju građani, a Kate i William pobrinut će se da njihova djeca budu zaštićena od toga.

U međuvremenu se pojavila i vijest kako Georgeov, Charlottin i Louisov stric, princ Harry vjerojatno neće slaviti Božić s njima ove godine jer su on i Meghan Markle odbili kraljičin poziv da zajedno proslave Božić. Umjesto toga, oni će ostati u Kaliforniji jer žele izbjeći preveliku medijsku pozornost.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Beni (FOTO: PR) Daniel Beni (Foto: LaVie Studio Robert Pichler) Daniel Beni (Foto: LaVie Studio Robert Pichler) D\'Beni Bend +3 Daniel Beni Nekad i sad Prošlo je 18 godina otkako su tinejdžerice vrištale za njim, a evo kako danas izgleda Daniel Beni iz legendarnih Teensa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene