Progovorili bližnji

Procurili novi detalji o misterioznoj smrti slavne glumice i njezina muža, evo zašto nitko ne vjeruje da se sve dogodilo slučajno

Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Instagram) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +0 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Galerija

Brittany Murphy i Simon Monjack preminuli su u razmaku od nekoliko mjeseci, a i dandanas kruže brojne teorije o njihovu odnosu i uzrocima smrti.

Prijatelji i članovi obitelji pokojne holivudske glumice Brittany Murphy i njezina supruga Simona Monjacka otkrili su nove detalje o njihovom problematičnom odnosu, naglasivši kako su je pokušali spriječiti da se uda za njega.

Pogledaj i ovo Brittany Murphy (Foto: Getty Images) što se zaista dogodilo? Smrt ove slatkice pravi je misterij i nakon više od 11 godina, neki su za tragediju optuživali i njezinu majku i muža

O njihovu braku kruže brojne teorije zavjera povezane s njihovim tragičnim smrtima, a bit će prikazane u novom dokumentarnom filmu "What Happed to Brittany Murphy?". U njemu se pojavljuju Simonovi majka, brat i bivša zaručnica Elizabeth Ragsdale, koja smatra da je on odgovoran za glumičino posrnuće.

"Čak i ako nije ubio Brittany, dopustio joj je da umre jer nije pozvao liječnika da joj pomogne", izjavila je Elizabeth u filmu, prema pisanju New York Posta.

Brittany je preminula u prosincu 2009. godine u bolnici kamo je dovezena nakon što se onesvijestila u kupaonici svojeg doma u Hollywoodu. Prema službenim izvještajima njezina je smrt bila nesretan slučaj, posljedica teške upale pluća te konzumacije droge i prepisanih lijekova. Samo pet mjeseci nakon toga Simon je preminuo u sličnim uvjetima i u istoj kući.

Elizabeth je bivšeg zaručnika opisala kao manipulatora koji ju je pokušao uvjeriti da je bolestan kako bi se sažalila i zatrudnjela s njime, nakon čega ju je napustio.

"Nazvala sam ga iz New Yorka kako bih mu rekla da sam uspjela i prije nego što sam uopće uspjela dovršiti rečenicu, poklopio mi je slušalicu. Ostavio me samu i trudnu", izjavila je Elizabeth.

Osobe bliske Brittany otkrile su kako je njezina veza sa Simonom bila uznemirujuća te da je on bio sociopat i negativno utjecao na nju. Njihova veza započela je 2006. godine, nakon što je Brittany prekinula s Joem Macalusom. Mnogi su bili zabrinuti jer su smatrali da prebrzo ušla u novu romansu i nitko nije znao što se s njom događa.

Unatoč tome, par se godinu dana kasnije vjenčao na intimnoj ceremoniji na kojoj su prisutni bili samo članovi najuže obitelji.

"Upoznali smo se kad sam imala 17 godina. Poznavali smo godinama i bili prijatelji, a najlakša odluka u životu mi je bila ona da se udam za njega", izjavila je Brittany u jednom od intervjua.

Ali prema tvrdnjama njoj bliskih izvora bila je daleko od iskrene sreće, a brak sa Simonom negativno je utjecao na njezinu glumačku karijeru.

"Brittany bi došla na set jako dobre volje, a onda bi se otišla naći sa Simonom. Kada bi se vratila, promjena u njezinu raspoloženju bila bi itekako vidljiva", otkrio je redatelj Alex Merkin, koji je s njom surađivao.

Nikad prežaljena glumica karijeru je započela 1991. godine u sitcomu "Drexell's Class", nakon čega je dobila i prve veće uloge u filmovima, a jedna od prvih bila je 1995. godine u filmu "Clueless". Otada su se zaredale njezine zapažene uloge poput onih u filmovima "Drop Dread Gorgeous", "Cherry Falls" i "8 Mile".

No početkom 2000-ih godina pojavile su se prve glasine o njezinoj ovisnosti o kokainu, što je ona negirala te naglasila kako nikada nije imala nikakve poremećaje u prehrani, o čemu se također pričalo zbog ispijenog izgleda.

"Više to nije bila ona. Jako je patila. Njezine oči su bile zamišljene i jednostavno je izgledala tužno", izjavila je filmska šminkerica Trista Jordan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene