Poslodavka sve otkrila

Procurili dosad nepoznati detalji o mladosti princeze Diane, evo kakva je bila daleko od dvora i princa Charlesa i koliko je zarađivala

Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Guliver / Imago Lifestyle 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Galerija

Otkriveni su dosad nepoznati detalji iz mladosti princeze Diane, između ostalog iz životnog perioda kada je zarađivala tek pet dolara po satu i nitko nije imao pojma o njezinoj vezi s princem Charlesom.

Američka poduzetnica Mary Robertson prisjetila se nekih prošlih dana i odlučila progovoriti o dosad nepoznatim detaljima života princeze Diane, koju je kao 18-godišnju djevojku zaposlila na mjestu dadilje svog novorođenog sina. Mary je svoje prve dojmove o tada sramežljivoj i vrlo taktičnoj tinejdžerki otkrila u dokumentarnoj seriji o pokojnoj princezi.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Mary je Dianu zaposlila 1980. godine kao dadilju sina Patricka, a bio je to posljednji Dianin posao prije nego što je nekoliko mjeseci kasnije postala princeza od Walesa i vjenčala se s princem Charlesom.

U isječku koji najavljuje seriju Mary opisuje Dianu kao stidljivu i naivnu mladu ženu, hvaleći pritom njezinu prirodnu talentiranost za bavljanje i brigu o djeci.

"Kad mi je Diana došla kao sramežljiva 18-godišnja dadilja imala vrlo malo iskustva, skoro nikakvog, ali bila je izvrsna s Patrickom. Sjela je s njim na pod i bila fokusirana samo na njega", prisjetila se Mary.

Diana je za nju radila tri dana tjedno, zarađujući samo pet dolara po satu, a ranije je otkriveno kako njezina poslodavka nije imala pojma o aristokratskom porijeklu kad ju zaposlila, niti je bila svjesna da je u vezi s princem Charlesom. Mary je u intervjuu za Inside Edition 2017. godine ispričala kako je za romansku saznala tek kad ju je Diana upozorila na paparazze koji su ju počeli čekati pred obiteljskom kućom Robertsonovih.

"Kada jutros krenete na posao vidjet ćete reportere i fotografe na kraju ulice. Tu su zbog mene", rekla je Diana jednog jutra Mary.

No čak i kada je Dianin osobni život postao izvor mnogih nagađanja i glasina, ona je prema Maryinim riječima ostala ista povjerljiva mlada žena i puna ljubavi.

"Jedna od njezinih najjačih karakteristika je bila ta da je uvijek htjela ostvariti poseban kontakt s ljudima, zagrliti ih, pružiti im ruku, dodirnuti ih. Ta topla, povjerljiva i brižna osobnost uvijek je bila tu", izjavila je Mary za CNN.

Dodala je i kako su nakon kraljevskog vjenčanja ostale bliske i to sljedećih 16 godine, sve do Dianine tragične smrti u Parizu.

"Nastavile smo se dopisivati sljedećih 16 godina", izjavila je za Inside Edition dodavši da joj je Diana poslala desetke pisama i čestitki, čak je pozvala nju i obitelj da joj dođu u posjet.

Mary je prisustvovala Dianinu posljednjem ispraćaju u Westminsterskoj opatiji, a danas to opisuje kao najtužniji i najbolniji sat u svom životu.

Novi dokumentarni serijal o životu pokojne princeze prikazuje intervju s raznim ljudima koji su je poznavali ili radili s njom, uključujući prijatelje, suradnike s dvora i predstavnike medija.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene